Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDNO!

VIDEO Bizarna krađa u Londonu: Došao pred ulazna vrata i uzeo blatnjave čizme

Foto: LiveLeak
1/2
08.02.2021.
u 09:34

Čini se da je u ruci imao letke koje je valjda dijelio - kazao je vlasnik ukradenih čizmi Zak Jarrar

Bizarna krađa u Londonu uistinu dokazuje da prilika čini lopova. Naime, sigurnosna kamera ispred obiteljskog doma snimila je nepoznatog muškarca kako krade prljave čizme ostavljene ispred vrata. 

Na objavljenoj snimci vidi se crvenokosi muškarac kako ulazi u prednje dvorište kuće u ulici Monkleigh, uočava čizme ispred vrata koje potom uzima i odlazi u nepoznatom smjeru. 

 

- Čini se da je u ruci imao letke koje je valjda dijelio - kazao je vlasnik ukradenih čizmi Zak Jarrar, piše LiveLeak. 

Jarrar je istaknuo za lokalne medije kako bi želio povratak čizmi jer je 'hodanje jedina sigurna stvar koja se može raditi s obzirom da je sve zatvoreno'. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije