Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO ZAPANJEN

VIDEO Bio na putu prema vikendici pa iz automobila snimio nepoznatu crnu zvijer

Foto: Screenshot
17.04.2019.
u 10:18

Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.

Britanac Anthony Dickinson (75) vozio se lokalnom cestom u Exmooru kada je snimio zvijer kako šeće ispred njega. Dickinson je bio na putu prema svojoj vikendici te je odlučio snimati putovanje.

Bio je zapanjen kada je ugledao veliku crnu zvijer nalik na panteru kako hoda uz cestu, a procjenjuje da je bila visine do struka. Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.

Ključne riječi

Komentara 16

DO
domxerex
13:52 17.04.2019.

To me podsjetilo, što rade naši i bosanski medvjedi sada kada gomila migranta ilegalno kroz šume prelazi granicu. Požalio bih se na medvjede da slabo rade svoj posao i ne jedu migrante. Baš sam na njih računao kao na faktor inenađenja pri čuvanju granice. Bolje da taj posao povjerimo čoporima vukova. Oni su puno efikasniji, uspije im pobjeći tek svaki treći. Ipak je to čopor. NE bi bilo loše na Dunavu sagraditi 5-6 nuklearki. Em bi imali struje za izvoz, em bi se digla temperatura vode u Dunavu pa bi mogli uzgajati krokodile da čuvaju granicu.

DV
dvojko
11:36 17.04.2019.

vidio sam neki dan nesto ima kljun perje i lete..sta je to

RI
river
13:12 17.04.2019.

imate li jos kakvih gluposti da stavite u vase novine….Kakav urednik takve I novine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije