Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Bio na putu prema vikendici pa iz automobila snimio nepoznatu crnu zvijer

Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.
17. travnja 2019. u 10:18 16 komentara 19143 prikaza
Foto: Screenshot

Britanac Anthony Dickinson (75) vozio se lokalnom cestom u Exmooru kada je snimio zvijer kako šeće ispred njega. Dickinson je bio na putu prema svojoj vikendici te je odlučio snimati putovanje.

VIRALNA SNIMKA Nevjerojatno: Pogledajte što su blizanke radile u majčinom trbuhu

Bio je zapanjen kada je ugledao veliku crnu zvijer nalik na panteru kako hoda uz cestu, a procjenjuje da je bila visine do struka. Nije poznato o kojoj se vrsti radi, no u britanskim medijima često se moglo naići na fotografije, koje su bile većinom nejasne, nepoznatih zvijeri.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
  • domxerex:

    To me podsjetilo, što rade naši i bosanski medvjedi sada kada gomila migranta ilegalno kroz šume prelazi granicu. Požalio bih se na medvjede da slabo rade svoj posao i ne jedu migrante. Baš sam na njih računao kao na faktor ... prikaži još! inenađenja pri čuvanju granice. Bolje da taj posao povjerimo čoporima vukova. Oni su puno efikasniji, uspije im pobjeći tek svaki treći. Ipak je to čopor. NE bi bilo loše na Dunavu sagraditi 5-6 nuklearki. Em bi imali struje za izvoz, em bi se digla temperatura vode u Dunavu pa bi mogli uzgajati krokodile da čuvaju granicu.

  • dvojko:

    vidio sam neki dan nesto ima kljun perje i lete..sta je to

  • river:

    imate li jos kakvih gluposti da stavite u vase novine….Kakav urednik takve I novine