Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI SE USPORENO

Velike gužve kod Lučkog: Zapalilo se vozilo, kolona dugačka oko sedam kilometara

Foto: HAK
1/4
04.07.2022.
u 16:16

Kolona od oko dva kilometra je kod Vrata Jadrana na autocesti A7 u smjeru GP Rupa, kao i između tunela Brlica i Šmrike u smjeru mosta Krk

Pojačan je promet na gradskim prometnicama, obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta i graničnim prijelazima. Povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje su u tijeku radovi i gdje se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju, izvijestili su danas iz HAK-a o stanju na cestama. 

Velike gužve ovog su se poslijepodneva posebice stvorile između Karlovca i Lučkog, a između Demerja i Donje Zdenčine zbog požara na vozilu u smjeru Dubrovnika je kolona od oko sedam kilometara. 

Kolona od oko dva kilometra je kod Vrata Jadrana na autocesti A7 u smjeru GP Rupa, kao i između tunela Brlica i Šmrike u smjeru mosta Krk.

''Preporuka je koristiti izlaz Hreljin (A7) i državnu cestu DC501 Meja-Šmrika'', javljaju iz HAK-a. 

Na Krčkom mostu je također povećana gustoća prometa u oba smjera, a kolona u smjeru Krka je oko četiri kilometra zbog prometne nesreće koja se dogodila kod Omišlja. 

>> VIDEO Objavljene snimke napada u Kopenhagenu: Ljudi bježali u panici, a napadač mahao puškom

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Hazl113
Hazl113
17:36 04.07.2022.

A zašto se ne napiše da se zapalio Električni Audi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije