Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbačene prijave

Velika Gorica ne može tužiti Piculu jer ima zastupnički imunitet

\'23.02.2011.Markov trg,Zagreb - Redovita sjednica sabora, Tonino Picula Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/Pixsell
14.04.2011.
u 21:30

Policija sumnja da je Picula zbog TVG-a oštetio proračun i gradsku tvrtku Vodoopskrba za više od milijun kuna

Saborski zastupnik SDP-a Tonino Picula može odahnuti. Nakon što je DORH još krajem lipnja prošle godine odustalo od njegova kaznenog progona zbog sumnji da je nesavjesnim radom dok je još bio gradonačelnik oštetio gradski proračun za 676.000 kuna, koliko je posudio Televiziji Velikoj Gorici (TVG) od tužbe je krajem ožujka odustao i sam Grad Velika Gorica.

Grad je, naime, nakon što su velikogorički tužitelji odustali od kaznenog progona, planirao podignuti privatnu tužbu protiv svog bivšeg gradonačelnika, međutim saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP) u tome ih je zaustavilo jer je zastupniku Piculi 4. ožujka ove godine odbilo skinuti imunitet.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
21:38 14.04.2011.

Odustali su od kaznenog progona kad su u istrazi došli do hadezeovaca. Tjerali lisicu, a istjerali vuka....

OB
-obrisani-
21:40 14.04.2011.

14.04.2011. u 21:38h splićanin_No1 je napisao/la: Odustali su od kaznenog progona kad su u istrazi došli do hadezeovaca. Tjerali lisicu, a istjerali vuka.... tako je,samo hapose sdpovce a hdzovce zataškavaju,evo kloliko lopovluka sanadera a nije u zatvoru,pa polančec pa ostali,i, zato poštenjačina linić čami zbog špijunčine karamarka, a proces su nastavili unatoč zastare

FR
fran108
22:06 14.04.2011.

KAD NEMOGU NJEGA RADI IMUNITETA, NEKA TUŽE NJEGOVU ŽENU. ONA NEMA IMUNITET, U BRAKU SE DJELI I DOBRO I ZLO JEDNAKO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije