Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA ZA MATEJEM PERIŠEM

Večernji u Beogradu: Ronioci su do kasno u noć tražili Mateja, traga se i sonarima

Matej Periš
Foto: Branimir Bradarić
1/13
05.01.2022.
u 10:18

Vodostaj Save iz dana u dan raste što dodatno otežava potragu, a problem je i vidljivost pa se sve radi na dodir

U Beogradu se nastavlja potraga za Matejem Perišem čiji je nestanak policiji prijavljen 31. prosinca. 

Policija i dalje pretražuje rijeku Savu oko kluba Gotik u kojem je Periš posljednji put viđen. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a koji su u petak njegov nestanak prijavili policiji. 

 

Policija se jučer drugi put otkako je Matej nestao oglasila. Izvijestili su kako se potraga vrši ne samo na Savi nego i na Dunavu. 

Od mjesta na kojem se nalazimo i gdje se nalazi klub Gotik ušće Save u Dunav je na 500-tinjak metara. 

Ribari su nam prenijeli da su ronioci sinoć do kasnih noćnih sati radili potragu, na terenu su bili forenzičari, tragalo se i sa sonarima. 

Vodostaj Save iz dana u dan raste što dodatno otežava potragu. 

- Vidljivost je zapravo nula, sve što se pokušava naći radi se na dodir. Čista sreća može pomoći u pronalasku - rekao nam je jedan ribar. 

Veliko je pitanje što će se dogoditi sutra i prekosutra s obzirom da dolazi je pravoslavcima sutra Badnjak, a u petak Božić. 

- Forenzičari koji su bili na terenu jučer su pronašli nekakve predmete koji se dovode u vezu s Matejem, no to još nije potvrđeno. 

Na terenu su angažirani ribari koji se zavlače ispod svih objekata i odvlače granje dalje. Policija sve nadzire, a zasad ne vidimo da su i danas na terenu ronioci koji su jučer bili angažirani.

Inače, ronioci su bili angažirani tek peti dan od nestanka Mateja Periša. Kada smo razgovarali s ljudima iz Obalne straže, rečeno nam je da je razlog jer se ne zna gdje je on ušao u Savu i je li uopće ušao. Kasnije se ispostavilo da je ušao i potragu su započeli 300-ak metara uzvodno od mjesta u kojem se nalazi lokal u kojem se nalazio s prijateljima.

Hoće li i danas izaći ronioci na Dunav i Savu tek ostaje za vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 2

SV
Svedo
11:05 05.01.2022.

zao mi ga je kao hrvata ali je jedan veliki idijot koji ide slviti U mjesto kaj se zove Srbija, pa kaj je njegov otac njega ucio pa to vidimo a i evo ti poslijedice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije