Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RECIDIVIST

Već ubio mladića, a sada je u zatvorskoj bolnici napao policajca

Joško Božić Kudrić
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
17.05.2019.
u 20:42

36-godišnjak je završio u zatvoru nakon što je 2015. fizički ozlijedio 21-godišnjak koji je od posljedica ozljeda na kraju i preminuo

Joško Božić Kudrić opet je u žiži javnosti i opet zbog gotovo istog grijeha. Taj 36-godišnjak koji je već najmanje nekoliko puta napadao službene osobe, sada je udario pravosudnog policajca šakom u glavu, prenosi 24sata.

To je napravio dok je bio kod liječnika u Bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu. Čuvaru je kolega odmah priskočio u pomoć pa su zajedničkim snagama uspjeli svladati nasilnika.

Inače, u ponedjeljak je tamo doveden iz Lepoglave nakon što je tamo također napao pravosudnog policajca. 

Božić Kudrić završio je u zatvoru 2015. godine kada je nekoliko puta šakom udario 21-godišnjaka koji je naposljetku preminuo od zarađenih ozljeda.

Božić Kudrić je stari znanac policije i sudstva, 19 puta je pravomoćno osuđivan zbog raznih djela, a i u zatvoru ne miruje, već je sklon incidentima.

Jedan od takvih incidenata dogodio se 31. kolovoza 2017. u 16.40 u splitskom zatvoru na Bilicama. Prema optužnici, Božić Kudrić se tereti da je u ćeliji remetio kućni red zatvora jer se iz ćelije dovikivao s drugim zatvorenikom.

Pravosudni policajac ga je opetovano upozorio da to ne radi, a nakon što je pravosudni policajac ušao u njegovu ćeliju, Božić Kudrić se prvo oglušio o naređenje da se odmakne od vrata kako bi se mogla zatvoriti, a nakon toga je objema rukama uhvatio policajca oko vrata. 

Auto udario motorista, vozač se ustao i odšetao

Komentara 24

GE
generacija57
20:51 17.05.2019.

Samica do kraja.

RI
rikavac
20:52 17.05.2019.

E Policije i klinca dozvolit da te udari. Zasto imas pendrek udri i udaraj govno dok ne poplavi. Lijepa milicija oni su udarali gdje treba i kad treba. To treba u samicu zatvorit i uvest 5 policajaca da izmarisu govno.

SE
serđo12
23:48 17.05.2019.

U Americi bi isto tako probao !ali samo jedanput!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije