Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETERO UBIJENIH

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA IZ DALLASA: Policajcu prišao s leđa i smaknuo ga

smaknuće policajca
Foto: Screenshot Youtube
08.07.2016.
u 09:12

Društvene mreže pune su fotografija i snimaka s mjesta događaja.

Pet policajaca ubijeno je u pucnjavi koja se dogodila u Dallasu tijekom prosvjeda zbog nasilja prema Afroamerikancima.

Prava drama odvijala se na ulicama grada gdje su snajperisti pucali po policajcima. 

Društvene mreže pune su fotografija i snimaka s mjesta događaja, a objavljena je i šokantna snimka na kojoj se vidi kako jedan od napadača ubija policajca.

Prosvjedi izmakli kontroli, zbog ubojstva crnaca snajperisti ubili 5 policajaca u Dallasu

Snimka prikazuje napadača kako se približava policajcu koji stoji iza stupa okrenut leđima. Kada mu je prišao, napadač ga je jednostavno smaknuo s leđa i pobjegao. 

 Dramatična ispovijest svjedoka: 'Policajac me gurnuo u stranu, sljedeće što sam čuo je da su ga upucali'

Komentara 30

Avatar Idler 3
Idler 3
09:43 08.07.2016.

Ameri su si za puno tog sami krivi. Zakoni su im dobri al kak i u Europi, pisani su za njih, a ne "za neke druge" !? Činjenica je kak su crnci najslabije obrazovani, silom ih se gura u škole i poklanjaju diplome sam kak se bi prikazala neka ravnopravnost i onda jednim udarcem ne pogodiš nit jenu muhu. S jene strani imaš opravdani revolt jer "kvote" često eliminiraju bolje, a s druge strani ti lošiji ne postižu osnovni cilj. Kdaj se tomu pridoda stopa kriminaliteta baš med crnačkom populacijom sve dolazi na koncu dolazi na naplatu. Europa po mnogo čem kopira Ameriku i već se suočava s tim multi-kulti problemima prvenstveno u primjeni zakona koje je pisala za samu sebe !!!

Avatar matalan
matalan
10:21 08.07.2016.

a tko je stvorio blagostanje i civilizaciju, ne valjda reš pečeni nigeri ili zemlja zrak talibani vjerski koljači , dotepenci koji štampaju djecu i cimaju socijalu, sve njih u rudnike neka ruju svijetlu budučnost..

AN
anarhija
10:36 08.07.2016.

daj ne moj me.... u doba pametnih telefona ,HD kamera,4k rezolucije itd. ovaj covjek snima s kalkulatorom ...vi i vase snimke iz kojih se nista ne moze vidit,sljamu novinarski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije