Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užario društvene mreže

Gaf ili? Trumpov sin objavio kartu, a Hrvatsku je prikazao na neobičan način

Foto: TWITTER/REUTERS/PIXSELL
03.11.2020.
u 19:39

Što to znači za Donalda Jr. nitko ne zna, ali nije trebalo dugo čekati na reakcije.

Donald Trump Junior, najstariji sin američkog predsjednika Donalda Trumpa objavio je mapu svijeta koja ne samo što je čudna, već je i posebna prema tome kako je prikazana Hrvatska. Naime, on je napravio svoju elektorsku mapu svijeta prema kojoj gotovo cijeli svijet bi glasovao za njegova oca, osim pojedinih zemalja kao što su Meksiko, Indija i Kina. Međutim, Hrvatska je ostala neobilježena.

- Okej, konačno sam napravio svoje predviđanje elektorske mape - naveo je sin američkog predsjednika. 

 

 

S obzirom da je Hrvatska ostala neobilježena, društvene mreže su se užarile s mogućim prijedlozima što bi to moglo značiti. Donosimo neke od njih. 


- Don Jr. misli da smo more :( - naveo je jedan od tviteraša. 

- Hrvatska je bijele boje, očito neutralna, najs - stoji u drugom komentaru. 

 

VIDEO Stručnjaci otkrivaju trikove američkih i hrvatskih izbornih kampanja

Ključne riječi

Komentara 58

MA
marsovac
20:19 03.11.2020.

@ hrvatski idol i vodja,....ti si idiot,....a najzalosnije je da tvoje komentare kontrola foruma tolerira. Takvi komentari i tebi slicnima degradiraju bilo kakvu konstruktivnu razmjenu misljenja. Sad me moze kontrola brisati, banirati,.......uzivajte u primitivizmu koji vlada u forumima vaseg portala.

Avatar Krabat
Krabat
21:02 03.11.2020.

Otvoril si je čovjek stranicu jutarnjeg i večernjeg i odam je videl kak mediji tu dišu, i na tv-u je videl onog smešnog glavaševića koji je rekel da je njegov izbor Joe Biden, kaj se onda čudite da smo ostali neobilježeni

ST
Stipan
22:19 03.11.2020.

90% Amerikanaca znaju gdje je Europa i misle da je to jedna država .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije