Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fascinantan prizor

Usred pustinje sagradio pistu za NLO: 'Telepatski su mi naredili'

Pista za NLO
Foto: Screenshot Google Maps
27.08.2018.
u 15:04

Autor je Werner Jaisli, kojeg su nakon izgradnje mještani prestali viđati pa su se neki šalili da su ga možda oteli izvanzemaljci

Jedan Švicarac sagradio fascinantnu "pistu za NLO" usred pustinje u Argentini i tvrdi da su mu izvanzemaljci rekli da to učini.

Riječ je o formaciji sačinjenoj od bijelog i smeđeg kamenja u obliku zvijezde pod nazivom ovniport, a nalazi se u gradiću Cachi u provinciji Salta, piše Daily Mail.

Autor je Werner Jaisli, koji je došao na to područje tražeći izvanzemaljce. Tvrdi da je nakon dolaska u Argentinu od njih primio telepatsku poruku da trebaju mjesto za slijetanje na Zemlju. 

- Sletjeli su oko 100 metara iznad naših glava i na nas projektirali zraku svjetlosti - rekao je Jaisli za El Tribuno.

- Telepatski su mi naredili da sagradim zračnu luku - dodao je.

Veliku zvijezdu s 36 vrhova promjera 48 metara Jaisli je sagradio 2008. godine. Napravio je i manju zvijezdu, a radove je dovršio 2012. godine. Nedugo nakon izgradnje mještani su prestali viđati Jaislija, koji je imao dugu bradu i često je nosio druidsku odjeću. Neki su se šalili da su ga možda oteli izvanzemaljci, no vjeruje se da je zapravo otišao u Boliviju ili da se vratio u Švicarsku.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stipan
20:23 27.08.2018.

Možda bi trebao kod psihijatra .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije