Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična kandidatkinja

'Oteli su me izvanzemaljci, a sad se kandidiram za američki Kongres'

Bettina Rodriguez Aguilera
Foto: Privatni album/Facebook
25.08.2018.
u 19:15

Oteli su me izvanzemaljci kada sam imala sedam godina, kaže Bettina Rodriguez Aguilera koja u utorak ide na republikanske predizbore

Navodi o izvanzemaljcima koji su posjetili svijet stalno zabavljaju ljude. No, rijetko se događa da oni koji tvrde da su izvanzemaljce vidjeli dobiju priliku postati zaista društveno ili politički relevantni.

Jedna je od takvih Bettina Rodriguez Aguilera koja se natječe za mjesto kandidatkinje Republikanske stranke na izborima za predstavnički dom američkog Kongresa, a unutarstranački predizbori održavaju se u utorak.

– Otelo me troje plavokosih izvanzemaljaca kada sam imala sedam godina. Izgledali su kao što izgleda skulptura Krista Spasitelja u Rio de Janeiru i rekli su mi da je središte svjetske energije Afrika – i dalje tvrdi Aguilera. Kada je imala 17 godina, također je vidjela NLO-e, tvrdi ona. Danas pak kaže da je to što su je oteli izvanzemaljci kada je bila dijete ne definira.

– To nema veze s time što sam postigla u životu – dodala je.

Dosad je već obnašala dužnost zamjenice gradonačelnika Dorala. Ipak, američki joj mediji ne daju ozbiljne šanse za pobjedu. 

 

Komentara 8

Avatar @proma-trač
@proma-trač
19:26 25.08.2018.

Pa što te vratiše.... najvjerojatnije neće ni oni svašta?!

MO
modovisisajteMaraschino
20:10 25.08.2018.

ako je Cicciolina koja se seksala sa konjem mogla u talijanski parlament, zašto ova ne bi u američki?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:15 25.08.2018.

pa ništa čudno za ameriku i trump izgleda kao da su ga oteli izvanzemaljci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije