Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uručen Mercedes sretnom dobitniku u Ininoj nagradnoj igri

Uručen Mercedes sretnom dobitniku u Ininoj nagradnoj igri
Foto: Promo
1/2
22.01.2024.
u 14:53

Glavna nagrada, luksuzni osobni automobil Mercedes C klase, uručen je Hrvoju Bogneru iz Đakova, u sklopu Inine nagradne igre „Osvoji Mercedes nikad lakše“.

Na Ininom maloprodajnom mjestu Đakovo-Nazorova, sretnom dobitniku uručena je glavna nagrada: „Presretan sam jer sam osvojio fantastičnu nagradu, ali istovremeno mi je nevjerojatno da sam je upravo ja osvojio. Drago mi je da sam sudjelovao u nagradnoj igri i da sam član INA Loyalty programa, vjernost se isplatila. Zahvaljujem Ini na nagradi i jedva čekam provozati novi automobil!“

Sretnom dobitniku čestitku je uputila Zdravka Demeter Bubalo, operativna direktorica Usluga kupcima i maloprodaji: „Hrvoju želim puno sretnih kilometara u novom automobilu! Vjerujem i da se vidimo na Ininim maloprodajnim mjestima kada bude dolazio po vrhunsko Class Plus Expert gorivo koje će mu pomoći u očuvanju motora njegovog novog vozila ili po vrhunsko „gorivo“ za sebe u obliku kave ili hot dogova iz Fresh Cornera. Jako puno truda ulažemo u unaprjeđenje svojih usluga i proizvoda i drago nam je da kupci to prepoznaju. Mi prepoznajemo njihovu vjernost i nagrađujemo je kroz naš INA Loyalty program. Hrvoju i ostalim dobitnicima čestitam na nagradama. Ostalim kupcima se zahvaljujem na sudjelovanju i pozivam ih da sreću okušaju u novoj nagradnoj igri koja kreće krajem siječnja, a u kojoj smo za njih pripremili nove atraktivne nagrade.“

Foto: Promo

Nagradna igra Ine izazvala je veliku pozornost kod kupaca te je s oko milijun i pol prijava ona postala najveća Inina nagradna igra do sada. Kupci su mogli osvojiti ukupno 74 nagrade: 57 dnevnih nagrada – INA kartica od 100 €, 16 tjednih nagrada – iPhone 14 128GB Midnight ili pametni sat Garmin EPIX i glavnu nagradu – Mercedes C klase.

INA čestita svim sretnim dobitnicima u ovoj nagradnoj igri! Kao i posljednjih 60 godina i u ovoj, za kompaniju slavljeničkoj godini, INA će svaki put biti uz svoje kupce.

O nagradnoj igri „Osvoji Mercedes nikad lakše“

Nagradna igra trajala je na maloprodajnim mjestima od 17. listopada do 12. prosinca 2023. godine. Kupci su mogli sudjelovati na način da se kroz INA Loyalty program prijave za nagradnu igru obave kupnju u bilo kojoj vrijednosti za vrijeme trajanja nagradne igre. Kupci koji su natočili vrhunska Class Plus Expert goriva su tom kupnjom ostvarili dvostruku prijavu. Više informacija o nagradnoj igri i svim dobitnicima pronađite na poveznici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije