Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ LIVERPOOLA

Urnebesna fotografija: Policija mu pronašla stotine stabiljki kanabisa pa se sakrio na krov

Ured javnog tužitelja u Liverpoolu
30.03.2023.
u 15:55

Etmond Lika (32) pokušao je pobjeći od policije koja ga je tražila zbog nedozvoljene proizvodnje kanabisa, a za to je iskoristio i domišljato 'skrovište'

Urnebesnu fotografiju muškarca kako se skriva od policije objavio je britanski ured javnog tužitelja. Etmond Lika (32) pokušao je pobjeći od policije koja ga je tražila zbog nedozvoljene proizvodnje kanabisa, a za to je iskoristio i domišljato 'skrovište'.

Naime, Lika pojavio ovoga utorka na sudu u Liverpoolu putem video-veze nakon što je bio uhićen krajem veljače. Priznao je krivicu po točki koja ga je teretila za proizvodnju kanabisa, a sve se otkrilo 24. veljače kada je bravar došao promijeniti bravu na prednjim vratima, prenosi Liverpool Echo.

Bravar je ulaskom u kuću uočio nešto što mu je ličilo na instalaciju kojom se proizvodi kanabis, zbog čega je pozvao i policiju. Istog poslijepodneva policija je stigla u kuću i u šest prostorija pronašla spornu instalaciju za uzgoj s oko 200 stabiljki kanabisa. Policajci su pronašli i dokaze da netko živi u toj kući, no nikoga u prostorijama nije bilo, ili su barem tako mislili. I dok su policajci obavljali pretres, Lika je pokušao pobjeći kroz krovni prozor, skrivajući se na samom krovu, no na kraju je bio uhićen.

32-godišnjaka je ispitala policija te je u početku govorio kako nije upleten u cijelu operaciju, no priznao je kako je u Ujedinjeno Kraljevstvo stigao prošloga rujna brodom. Priznao je i kako je dao 5.000 eura kako bi mogao prijeći do Otoka. Odvjetnica Like na sudu kazala je kako je njenom klijentu dano 100 funti po danu kako bi živio u toj kući, a da je Albaniju napustio iz sigurnosnih razloga. - Želi raditi, ali sada zna da je to trebao napraviti drugačije. Razumije da mora biti kažnjen za ovu vrstu prekršaja - poručila je. Tjedan dana prije nego što je uhićen, tvrdila je obrana, Lika je bio beskućnik. Unatoč tome, osuđen je na dvije godine i četiri mjeseca zatvora.

>> Otkriven uzrok smrti ubojice iz Vinkovaca: Usmrtili su ga policajci

Komentara 1

DU
Deleted user
19:56 30.03.2023.

Stotine STABILJKI?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije