Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrava

Umro u stanu u kojem je vlasnik držao otpad

očevid
Ivica Galović/PIXSELL
13.07.2011.
u 17:53

Na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja, a točan uzrok smrti i identitet preminulog utvrdit će se u Zavodu za kriminalistiku

Tijelo zasad nepoznate muške osobe pronađeno je u utorak ujutro u stanu 67-godišnjeg Zdravka Lulića u Aleji Blaža Jurišića u zagrebačkoj Dubravi.

Leš je navodno pronašao sam vlasnik. Po neslužbenim informacijama, nepoznati muškarac provalio je u stan na prvom katu zgrade i preminuo na "zadatku" iz nepoznatih razloga. Na tijelu nisu pronađeni tragovi nasilne smrti, a točan uzrok smrti utvrdit će se u Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku, kamo je leš prevezen. Stanari te zgrade, pak, tvrde da nađeni muškarac nije bio lopov nego Lulićev prijatelj, koji je zadnjih nekoliko dana spavao u njegovu stanu. Navodno je riječ o beskućniku, tj. alkoholičaru.

Iz Lulićeva, trenutačno zapečaćenog stana, širi se gotovo nepodnošljiv smrad, koji susjedi, tvrde, trpe zadnjih desetak godina. Na glasu je kao čovjek koji zaviruje u čašicu od jutra do mraka, a s obzirom na to da u stanu nema ni struje, ni vode, ni plina, neugodni mirisi ne čude nikoga. Susjedi su mu u početku prigovarali zbog higijene, no ništa se ne nije promijenilo. Lulić, kojeg danas nismo pronašli kod kuće, navodno živi od socijalne pomoći od oko tisuću kuna.

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Toni50
09:27 14.07.2011.

Jedan od prvih znakova da idemo u EU i da če toga biti još ohoho da ljudi žive -legalno u stanovima a nema struju vodu i plin i smrdi cijeloj zgradi nazdravlje demokracijo !

Avatar super.glue
super.glue
14:01 23.10.2011.

\"Navodno je riječ o beskućniku, tj. alkoholičaru.\" znači dosadašnje studije koje je provodio ............ dokazale su da je 9 od 10 beskućnika oboljelo od alkoholizma. jest da beskućnici žive na margini društva, ali dragi novinari jedno nije sinonim za drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije