Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROJACKPOT

Umirovljenica iz Zagreba digla 640 tisuća eura dobitka i otkrila formulu uspjeha: 'Vjerovala sam'

Foto: Hrvatska lutrija
1/3
28.03.2023.
u 12:42

Ovo nije prvi dobitak umirovljenice, do sada je osvajala manje dobitke, a otkrila je i svoju formulu za uspjeh u igrama.

Umirovljenica iz Zagreba jučer je stigla na glavnu blagajnu Hrvatske lutrije kako bi podigla više od 640 tisuća eura dobitka kojeg je osvojila 17. ožujka u igri Eurojackpot 5+1. Dobitni listić uplatila je na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Jablanska cesta 80. 

- S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igrom i dobitkom. Najčešće odigram u Kauflandu, no ukoliko  nisam u blizini, onda to učinim  na  drugom prodajnom mjestu kod kojeg se nađem. Bitno je odigrati kako bih se imala čemu nadati - rekla je kroz smijeh umirovljenica koja uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Ovo nije prvi dobitak umirovljenice, do sada je osvajala manje dobitke, a otkrila je i svoju formulu za uspjeh u igrama.

- Igram iste brojeve, moje brojeve, a radi se o datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće – rekla je dobitnica i dodala: 'Listić nisam zaboravljala uplatiti niti kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru'.

Ovaj vrijedan dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više. - Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak – kako bi opet mogla pomoći. Na samom kraju uputila je poruku svim igračima: 'Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije  doći. Bitno je  imati  kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak'.

VIDEO Koliko zarađuju hrvatski liječnici u Njemačkoj? Ovisno o iskustvu i do 11 tisuća eura

Komentara 1

Avatar Asterix
Asterix
13:08 28.03.2023.

Nije formula uspjeha biti ustrajan u igranju igara na sreću i u vjeri u dobitak. Uspješni ne gube vrijeme na lutriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije