Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD

Učiteljica ponizila šestogodišnjakinju: Ostala bez novca za obrok pa ju vratila na kraj reda

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
22.05.2019.
u 16:05

Svoju priču je djevojčica ispričala za DailyMail, zajedno sa svojim djedom koji je umirovljeni učitelj

U Indiani (SAD) je šestogodišnja djevojčica,  Anya Howard, doživjela da ju je ponizila učiteljica koja ju je vratila na kraj reda nakon što na svojem računu za jelo nije imala dovoljno novca da plati topli obrok.

Svoju priču je djevojčica ispričala za DailyMail, zajedno sa svojim djedom koji je umirovljeni učitelj.

- Kada mi je pričala o tome, bila je više nego tužna. To je vrlo ponižavajuće za šestogodišnjaka- objasnio je njezin djed,  Dwight Howard. Dodaje kako je to bilo nepotrebno i da do tog incidenta ne bi došlo da je škola na vrijeme obavijestila roditelje kako je račun za jelo od njihovog djeteta skoro prazan.

- Čekali su dok više nije bilo novaca gore i tome onemogućili djetetu da jede odmah, nego je morala na kraj reda ići i čekati sendvič- kazao je Anyain djed.

O ovom se slučaju oglasila i škola koja kaže kako nije neuobičajeno da se djetetu posluži takav alternativni obrok u slučaju nedostatka novaca na računu za jelo.

- Svaki puta kada se to dogodi, naše osoblje pazi da diskretno riješi tu situaciju- kazao je dr. Kent DeKoninck, upravnik u Greenwood Community.

Ovaj cijeli slučaj potaknuo je školu da donese odluku kako od narednog tjedna više neće dopustiti da računi za jelo od djece odu u minuse te će u slučaju nedostatka novaca odmah dobiti mlijeko i sendvič.

Ključne riječi

Komentara 5

ZI
zip123
09:53 23.05.2019.

Nogu u guzucu momentalno.

AI
airbender
18:35 22.05.2019.

kolki je svijet, sto se sve događa, a vi nama servirate eto jednu maalu pricu iz indije, gdje mala curica nema za jest, a toliki gladni... pisite nesto koncizno i smisleno, ne prepisujte i ne prevodite jadne pokusaje izvjestavanja o manjim stvarima...

ZH
zhecko
10:01 23.05.2019.

A kaj mislite, da li bi učiteljica trebala dati iz svog džepa, jer roditelji nisu uplatili pare za svoje dijete ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije