Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio ih još ubiti

U zatvoru silovao i zadavio pedofila: 'Htio sam da osjeti što su osjećale i njegove žrtve'

Ilustracija
Pixabay
20.11.2020.
u 15:01

Paul Fitzgerald, seksualni prijestupnik, na sudu je rekao kako je zadavio Hucklea, zabio mu kemijsku u nos do mozga te ga silovao s kuhinjskim priborom

Zatvorenik Paul Fitzgerald (30) silovao je i zadavio pedofila Richarda Hucklea (33) u britanskom zatvoru u listopadu 2019. godine.. Kako je rekao na sudu, htio je da Huckle osjeti ono što su osjećala djeca koju je seksualno zlostavljao. 

Richard Huckle, fotograf iz Kenta, bio je osuđen na 22 doživotne kazne zbog napastovanja 191 djeteta starosti između šest mjeseci i 12 godina. Vrebao je djecu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji i Kambodži. Pravio se da je učitelj i tako se infiltrirao u male i siromašne zajednice, piše Daily Mail

Uhićen je 2016. godine nakon što ga je policija povezala s fotografijama i snimkama koje je dijelio s drugim pedofilima diljem svijeta. Snimke i fotografije objavljivao je za određenu svotu i tako zarađivao. Povezalo ga se i s izradom "priručnika za pedofile". 

Paul Fitzgerald, seksualni prijestupnik, na sudu je rekao kako je zadavio Hucklea, zabio mu kemijsku u nos do mozga te ga silovao s kuhinjskim priborom. Tužitelj Alistair Neil Macdonald rekao je kako je Fitzgerald na taj način kažnjavao Hucklea za njegova djela. 

Fitzgerald je otkrio da je još htio ubiti nekoliko zatvorenika, ali da je od toga odustao jer se "predobro zabavio" ubijajući Hucklea. Navodno je već dulje vrijeme razmišljao o ubojstvima i kanibalizmu. 

"Rekao nam je da je bio pod utjecaju droga kada je to učinio i da se osjećao odlično te da bi to preporučio svakome", rekao je tužitelj. 

Komentara 9

DU
Deleted user
15:20 20.11.2020.

Smrtnu kaznu za pedofile!!

MK
mksdk
15:43 20.11.2020.

Pedofil je trebao biti kažnjen smrtnom kaznom od strane države. Ovako, na zločin pedofila dodana su još dva druga zločina: neizvršavanje pravde od strane legitimnih autoriteta, uzrpiranje vlasti od pojedinca koji nema ovlast za provedbu kazne.

DO
domagoj1492
15:19 20.11.2020.

Još jedan “kvalificirani” dijelitelj pravde koji čuči u zatvoru, ali dijeli pravdu. Jbt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije