Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NIJE IZVIJESTILA O INCIDENTU

U tučnjavi na zadarskom području pretučen maloljetnik, mladić (20) kazneno prijavljen

Zagreb: Policajci u ophodnji
Patrik Macek/PIXSELL
15.06.2022.
u 17:09

U nedjelju, 12. lipnja u noćnim satima na širem zadarskom području  u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo više mlađih osoba te je trojici maloljetnika pružena liječnička pomoć i utvrđena težina tjelesnih ozljeda.

"Više osoba ovog je vikenda napalo mladića, inače sportaša, vjerojatno još i maloljetnog, u jednoj konobi na zadarskom području. Mladić je teško ozlijeđen, a nigdje nema informacije da je itko priveden. Mogu li novinari provjeriti što se dogodilo kako bi znali da li se nekog štiti? Napadači su koliko čujem svi iz jednog zadarskog naselja. Navodno postoji i snimka događaja ispred ugostiteljskog objekta gdje se brutalan napad dogodio" - rekla je za Večernji list osoba sa zadarskog područja (podaci poznati redakciji) nakon čega smo uputili dopis policiji koja uistinu nije novinare o ovom događaju obavijestila prije upita. U policiji su nam rekli kako se događaj obrađuje i da postoji tajnost postupka zbog maloljetnih osoba koje su sudjelovale u događaju, a potom su poslali priopćenje.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih ozljeda prema maloljetnoj osobi, dok se kriminalističko istraživanje i dalje nastavlja zbog utvrđivanja svih ostalih sudionika kao i svih relevantnih činjenica ovog događaja

Naime, u nedjelju, 12. lipnja u noćnim satima na širem zadarskom području u jednom ugostiteljskom objektu došlo je do fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo više mlađih osoba te je trojici maloljetnika pružena liječnička pomoć i utvrđena težina tjelesnih ozljeda.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda, protiv osumnjičenika će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznena prijava.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja - istakla je Ivana Grbin, glasnogovornica PU Zadarske.

Komentara 4

DU
Deleted user
18:25 15.06.2022.

Imam osećaj da, iako je cela Dalmacija nasilna, i po al u njoj prednjači Zadar. Da li je to tačno i ako jeste zašto je to tako?

IL
ilustrator
19:47 15.06.2022.

hrvatska je strašno sigurna i sigurna zemlja, kad je vijest, da su se putukli troje, četvero klinaca. regiJon je u ekstazi! "da li je to tačno"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije