Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranio ulazak SDP-ovcima u restoran

Oglasio se vlasnik kafića u Imotskom: U Rijeci su Jugoslaveni, mi smo ovdje čisti Hrvati'

Foto: Večernji list
1/5
26.02.2021.
u 14:11

Plakat na restoranu pak je u Imotskom ubrzo uklonjen. Bivši vlasnik hotela i restorana Teo Zdilar poručuje kako to nije znak isprike

Na vratima lokala u Imotskom osvanuo je plakat s porukom da je zabranjen ulaz SDP-ovcima, posebice Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. A sve je to krenulo od vlasnika riječkog kafića ''Three monkeys'' koji je na Facebooku objavio kako kod njega HDZ-ovci nisu dobrodošli, što je izazvalo niz reakcija. Plakat je pak u Imotskom ubrzo uklonjen. Bivši vlasnik hotela i restorana Teo Zdilar poručuje kako to nije znak isprike.

"Ne ispričavam se nikome, samo nisam znao da će to izazvati ovoliku medijsku pozornost pa sam zato uklonio plakat“, kaže Zdilar za Dnevnik.hr

Podsjeća kako je lani u Imotskom tijekom karnevala spaljena lutka SDP-ovca Nenada Stazića, što je zasmetalo njegovu kolegi Arsenu Bauku te je protiv organizatora podnesena i kaznena prijava.

"Ovo prije se dogodilo u Rijeci, gdje je sve puno Jugoslavena, a ja sam ovo napravio u Imotskom, gdje smo svi čisti Hrvati. Ja nisam član nikakve stranke, politika me ne zanima, ali me bole neke stvari koje su se napravile. Ja nisam ljutit ni na koga. Nije mi nimalo žao i nemam se namjeru nikome ispričavati“, kazao je Zdilar i dodaje kako ga ne zanima što na sve kažu pojedine stranke te je, ako je potrebno, spreman i preuzeti odgovornost.

Komentara 88

RE
RedTree
14:36 26.02.2021.

Koliki nam je BDP!? Koliko su nam visoki porezi, nameti i prirezi!? Pa mi smo još u socijalizmu. To su prava pitanja.

Avatar rubinet
rubinet
15:06 26.02.2021.

Imoćanin je u krivu kad tvrdi da je u hrvatskom gradu Rijeci "sve puno Jugoslavena " . Ima ih,ali ne puno. Problem je jedino što su takovi dobro raspoređeni u strukturama vlasti. Ti politički Jugoslaveni zapravo su hrvatske nacionalnosti,ima neštoešto i Talijana i Srba , ali golema većina su Hrvati. No , na žalost, zastranili su .

HR
Hrabraja
14:34 26.02.2021.

Žao mi je starijeg čovjeka, ali bilo bi ok da mu netko kaže da je 80% članova saveza komunista prebjeglo u HDZ. Tuđman Titov general, Manolić da ne nabrajam, Mesić itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije