Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravična nesreća

U punoj brzini i bez kočenja mladić udario u zid tunela i poginuo

Prometna nesreća u Maloj Kapeli
Darko Bičak
06.12.2011.
u 08:32

Automobil je udario u vrata iza kojih se nalazi transformatorsko postrojenje s električnim instalacijama za tunel

Direktno udarivši automobilom u zid tunela na mjestu gdje se nalazi sigurnosno proširenje danas ujutro poginuo je 21-godišnji N. M. Nesreća se dogodila oko 7.50 sati na Dalmatini u Maloj Kapeli, najdužem hrvatskom tunelu, na trećem kilometru od sjevernog ulaza.

Dok je vozio u smjeru juga, 21-godišnjak je očito zaspao za upravljačem Peugeot Partnera varaždinskih registracija tvrtke Terme Jezerčica i skrenuo udesno. Na mjestu nesreće nije bilo tragova kočenja pa je udarac u zid ugibališta u tunelu bio pri punoj brzini. Prednji dio automobila smrskan je do neprepoznatljivosti, a vozač je preminuo na mjestu nesreće. Iako je riječ o stravičnom sudaru, u nesreći je bilo i puno sretnih okolnosti.

Automobil je udario u vrata iza kojih se nalazi transformatorsko postrojenje s električnim instalacijama za potrebe tunela. Ipak, udarac automobila nije prouzročio eksploziju ni požar. Slična nesreća u kojoj je vozač poginuo udarivši u zid tunela dogodila se 2. lipnja 2009. godine u nedalekom tunelu Sveti Marko. Tada je život izgubio 50-godišnji menadžer Nestléa koji je skupocjenim Lexusom, također bez kočenja, skrenuo s kolnika i udario u sjeverni portal tunela. Automobil se nakon udarca zapalio.

Ključne riječi

Komentara 13

XN
xnet0822
10:16 06.12.2011.

Ne pričaj gluposti, kako može biti on ???? A koliko sam čuo, danas postoje mali uređaji u vidu slušalica koji se samo zataknu u u uho i upozoravaju vozača ako slučajno zaspi za volanom ...

XN
xnet0822
10:16 06.12.2011.

Ne pričaj gluposti, kako može biti on ???? A koliko sam čuo, danas postoje mali uređaji u vidu slušalica koji se samo zataknu u uho i upozoravaju vozača ako slučajno zaspi za volanom ...

PA
parasa
09:42 06.12.2011.

Varaždinskih oznaka??? da nije to bio gospodin Čačić?????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije