Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SREĆA!

Vozačica preživjela nesvakidašnju nesreću. Policajac: U 14 godina nikad nisam vidio ovako nešto

Foto: Twitter policijski glasnogovornik Rocky Oliphant
1/2
18.11.2021.
u 17:29

Navodno se požalila na manje bolove u glavi i rebrima te je otišla u bolnicu na daljnje promatranje

Vozačica (46) Nissana koja je preživjela nesreću 16. studenog u Mount Vernonu, sjeverno od Seattlea u državi Washington slobodno može početi slaviti još jedan rođendan. Njezin automobil nakon sudara s kamionom posve je uništen, a ona sama je zadobila lakše ozljede. 

Policijski glasnogovornik države Washington Rocky Oliphant objavio je fotografije nesreće na Twitteru napisavši kako je riječ o nesreći s teškim ozljedama, no nakon što je kamion podignut tvitao je da je žena izvučena iz olupine na nogama. Navodno se požalila na manje bolove u glavi i rebrima te je otišla u bolnicu na daljnje promatranje, prenosi HAKRevija. 

- Ne postoje riječi kojima mogu opisati ovaj sudar. Nekim čudom riječ je o lakšim ozljedama. Auto je udaren od iza, što ga je presavinulo. U četrnaest godina karijere nikad nisam vidio ovako nešto - napisao je. 

 


Prema američkim medijima, promet je usporavao na mostu na rijeci Skagit kada je Nissan Altimu u stražnji kraj udario kamion. Automobil je od siline udara završio na krovu, a na njega je nasjeo kamion, što je u potpunosti uništilo automobil. 

VIDEO: Njemačka uvodi zatvorske kazne za krivotvoritelje korona testova i potvrda

Ključne riječi

Komentara 3

VU
vucic
08:43 19.11.2021.

Vozacu kamiona dozivotno zabraniti posjedovanje vozacke dozvole.

HO
homophob
22:23 18.11.2021.

Cudo je kada se nesto dogodi sto se ne bi smjelo dogoditi pa onda “strucnjaci” masiraju znanost i matematicke vjerojatnosti dokazujuci da to nije cudo nego normalna stvar koje se ne moze ponoviti!

SO
Sotona
18:46 18.11.2021.

Vozim NIssana ali ne vjerujem da sam tako siguran kao ova reklama za njega ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije