Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakimullah Mehsud

U napadu bespilotne letjelice ubijen vođa talibana!

Hakimula Mehsud
Foto: Reuters/PIXSELL
01.11.2013.
u 19:00

Mehsud je 2009. godine postao vođa pakistanskih talibana, a njegov prethodnik je ubijen u američkom napadu bespilotnom letjelicom.

Vođa pakistanskih talibana, Hakimullah Mehsud, ubijen je u napadu bespilotnom letjelicom, rekao je visokopozicionirani talibanski dužnosnik, piše BBC

Mehsud je 2009. godine postao vođa pakistanskih talibana, a njegov prethodnik je ubijen u američkom napadu bespilotnom letjelicom. 

FBI je nudio 5 milijuna dolara nagrade za hvatanje ili ubojstvo Mehsuda kojega smatraju odgovornim za ubojstva tisuća ljudi. Već nekoliko puta su američki i pakistanski obavještajni izvori tvrdili da je Mehsud ubijen što se kasnije pokazalo netočnim. 

Ključne riječi

Komentara 6

IV
Ivan50
14:26 02.11.2013.

Bravoooo!

HO
homofob
20:51 01.11.2013.

Smrti neduznih civila su svakako tragicni dogadaji medutim dok god je "uniforma" boraca i civila jednaka dogadat ce se i nemili incidenti kada stradaju neduzni. U ratovima u muslimanskom svijetu strada nerazmjerno previse civila i ja bih okrivio "borce junake" koji se skrivaju medu civilima i namjerno ne oblace uniformu koja bi ih razlikovala od civila.

Avatar Admiral
Admiral
19:34 01.11.2013.

Ja im ne virujem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije