Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sud potvrdio zabranu

U Moskvi sljedećih 100 godina zabranjeno održavanje gay parada

gay
AFP
17.08.2012.
u 14:36

Moskovski gradski oci sud su uvjerili da bi gay prideovi uzrokovali nerede te kako Moskovljani ne podržavaju takve događaje

Moskovski sud potvrdio je zabranu održavanja gay prideova u glavnom ruskom gradu u idućih 100 godina. Odluku o zabrani donijeli su gradski oci, a na sudu ju je pokušao srušiti jedan od najistaknutijih ruskih boraca za prava homoseksualaca Nikolaj Aleksejev, no to mu nije pošlo za rukom.

Aleksejev se, javlja BBC, pokušava suprotstaviti i zabrani "homoseksualne propagande" u Sankt Peterburgu, a Europski sud za ljudska prava naredio je Rusiji da mu plati odštetu za ugrožavanje ljudskih prava.

Nakon današnje presude o stogodišnjoj zabrani Aleksejev je najavio da će se ponovno obratiti sudu u Strasbourgu kako bi pokazao da su moskovske zabrane gay prideova  u prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti nepravedne.

Moskovski gradski oci sud su uvjerili kako bi gay parade uzrokovale nerede te kako Moskovljani ne podržavaju takve događaje.

Ključne riječi

Komentara 42

UK
UKUSA
21:35 17.08.2012.

UKUSA zemlja trazu bilo sto po Rusiji, kao Pussy Riot, homoseksualce,kojekave skin heads, ultranacionaliste, islamske teroriste s Kavkaza, pljackase bijelog okovratnika da bi potpirivali Rusiji vatru pod nogama i da bi je destabilizirali. Ipak to sve manje radi danas u svijetu interneta.

AA
aabbcc
14:04 18.08.2012.

. Ispravno: Kada Evropa zabranjuje dan ZENA-8 mart, e ne triba nam ni ova parada MUSKARCINA !

ST
stomugromova
20:42 17.08.2012.

U Moskvi sljedećih 100 godina zabranjeno održavanje gay parada Moskovski gradski oci sud su uvjerili da bi gay prideovi uzrokovali nerede te kako Moskovljani ne podržavaju takve događaje A tko normalan može podržati bolesne nakaze kako nam se rugaju iii paradiraju po centru grada ?! Ne podržavaju niti Zagrepčani,Splićani,Riječani,Osiječani,ali tko vas pita.Naredili Rothschild i Rockfeller,da pederi moraju biti uzvišena kasta sa posebnim zadacima u NWO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije