Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNO OTKRIĆE

U limenoj kutiji prolaznik pronašao četiri ručne bombe

bombe
Maja Šantoši/Pixsell
30.08.2011.
u 19:44

Policija poziva građane da zaostalo oružje i minsko-ekplozivna sredstva iz Domovinskog rata predaju policiji bez ikakvih posljedica i

SLATINA -  U ponedjeljak oko 12 sati na livadi pored mjesnog groblja u slatinskom prigradskom naselju Lukavac prolaznik je pronašao limenu kutiju, a u njoj i četiri ručne bombe.

Na mjesto događaja odmah je izašao policijski službenik za protuekplozijsku zaštitu PU Virovitičko-podravske koji je pronađene eksplozivne naprave uništio na mjestu pronalaska. 

Policija je uputila javni apel građanima pozivajući ih da dragovoljno predaju oružje i druga minsko-eksplozivna sredstva koja nepovlasno posjeduju bez ikakvih posljedica i tako spriječe moguće tragedije koje najviše prijete sigurnosti djece.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:07 01.09.2011.

@ Relaksacijaa jakog li borca 91-92? Pametnog i pismenog nadasve! Seljacino glupa. Koliko se ja sjecam rat je trajao do 95 kad sam se ja skinuo. Sto ce bilo kome doma bombe?

Avatar alien79
alien79
22:28 30.08.2011.

Da da, 100%, treba im sve predati, a kad zatreba Nato će nas braniti, moš\' mislit

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
08:59 31.08.2011.

ja sam po povratku iz rata 91- 1992 g.dovukao 50-tak bombi.i kojećega drugoga, nikad neznaš ! Bombe i sve ostalo što ima svoju košuljicu ( ambalaža ),je potpuno zaštićeno i nema nike opasnosti. Ako nije,onda je potrebno sve u PVC vreću,što čvršću i više slojevitu te tako još premazati tovarnom mašću,staviti u neku dihtajuću posudu i zakopati, Nikako Ne držati u KUĆI ili STANU nikako. Može doći do premetaćine i ostati ćete bez svega. Ja svoje blago još uvijek ćuvam !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije