Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaznica 15 kuna

U kinu Galerija ciklus filmova posvećen Oscaru

kino gaj
Andreja Korpar/VLM
27.12.2012.
u 10:10

Ciklus čine četiri kandidata europskih zemalja za nominacije za Oscar za strani film. Radi se o filmovima “Barbara”, “Samo vjetar”, “Ljudožder vegetarijanac” i “Kraljevska afera”

Na početku 2013. godine u varaždinskom kinu Galerija posjetitelje očekuje ciklus filmova posvećen Oscaru. Ciklus čine četiri  kandidata europskih zemalja za nominacije za Oscar za strani film. Radi se o filmovima “Barbara”, “Samo vjetar”, “Ljudožder vegetarijanac” i “Kraljevska afera”.

Kao uvod u te filmove i Oscar, odmah na početku godine u kinu će biti prikazani i pobjednici iz 2011. godine – fantastična drama “Kraljev govor” koja prati život oca aktualne engleske kraljice Elizabete II. te “U boljem svijetu”, odličan danski film koji problematizira nasilje istančano i slojevito kroz nekoliko različitih ali pričom povezanih likova i situacija.

Ulaznica za sve filmove stoji 15 kuna, a svaki će se moći vidjeti u dva termina – u petak u 20 sati i subotu u 18 sati.

>>Premijera dokumentarnog filma "Slomljeno krilo" Petra Krelje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije