Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Beba rođena u helikopteru između Lošinja i Rijeke: 'Uspjeli smo na brzinu čestitati majci'

Helikopter
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
14.07.2015.
u 15:44

Let je protekao u najboljem redu do slijetanja na Grobnik, gdje smo uspjeli na brzinu čestitati majci na rođenju djevojčice i poželjeti i drugoj trudnici sve najbolje, istaknuo je satnik Dražen Pavlić

U 13 sati i 11 minuta u helikopteru Mi-171Sh zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane rođena je zdrava djevojčica Petra. Novorođenče je na svijet stiglo na hitnom medicinskom letu na relaciji između otoka Lošinja i Grobnika kod Rijeke, javlja MORH.

Posadu Eskadrile višenamjenskih helikoptera koja je prevezla trudnicu, činili su satnici Dražen Pavlić i Marijan Galić, časnički namjesnik Krunoslav Sakač i stožerni narednik  Želimir Novoselec.

U helikopteru se također nalazila još jedna trudnica koja je nakon slijetanja helikoptera na letjelište Grobnik vozilom prevezena u KBC Rijeka.

Kapetan posade satnik Dražen Pavlić istaknuo je da je posada cijelo vrijeme bila fokusirana na izvršavanje svoje zadaće.

 – Let je protekao u najboljem redu do slijetanja na Grobnik, gdje smo uspjeli na brzinu čestitati majci na rođenju djevojčice i poželjeti i drugoj trudnici sve najbolje. Najvažnije je bilo čuti kako su i majka i beba dobro, a naša je posada morala odmah krenuti na još jednu zadaću hitnog medicinskog prevoženja – kazao je Pavlić.

>>Beba nije mogla čekati: Rodila u helikopteru 300 metara od zemlje

>>'Bio sam pilot u obrani zemlje, ali ovako se nikad nisam osjećao'

Komentara 3

MN
ma_nemoj
17:04 14.07.2015.

Baš lijepa vijest! Čestitke!

KA
kafka
21:08 14.07.2015.

Naravno da nam se bebe rađaju u helikopterima jer su ukinuta rodilišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije