Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Beba nije mogla čekati: Rodila u helikopteru 300 metara od zemlje

helikopter
Press Association/PIXSELL
11.12.2012.
u 19:00

Britanka je rodila u helikopteru na oko 300 metara visine nakon što nisu uspjeli na vrijeme stići u bolnicu s udaljenog otoka

Britanka je rodila u helikopteru na oko 300 metara visine nakon što nisu uspjeli na vrijeme stići u bolnicu s udaljenog otoka, piše Telegraph.

Spasilačka ekipa u helikopteru pozvana je da preveze trudnicu iz Unsta koji se nalazi sjeverno od Škotske do prvog rodilišta, no priča je završila tako što je beba rođena u zraku.

Beba je dobro

Deset minuta prije planiranog slijetanja bebu je porodio bolničar Marcus Wingfull. Nadzornik u Obalnoj straži Shetlanda Alex Dodge priznao je da je ovo prvi put da je u njihovu helikopteru rođeno dijete.

– Želimo čestitati majci i ocu na rođenju sina, za kojega smo čuli da je dobro – kazao je Dodge. Obalna je straža od neimenovanog liječnika trudnice dobila poziv u 4.30 sati ujutro te je pitao kada voze trajekti iz Unsta.

No, spasioci su odlučili po trudnicu, kojoj su već počeli trudovi, poslati helikopter u kojem su za 90 minuta bili žena i njezin suprug. Ali beba nije mogla čekati te se rodila u 6.30 sati na 300 metara od zemlje iznad malenog otoka Lunna Holm.

>>Preživio pad helikoptera: Ja u zrak više ne idem!

Komentara 2

OG
Oger
19:23 11.12.2012.

Znatizeljna beba. Htjela je uzivo sudjelovati pri spustanju helikoptera.

ST
stranac
19:45 11.12.2012.

ovo ce dijete biti pilot,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije