Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUZ

U četiri razbojstva ukradeno više od pola milijuna kuna vrijednog nakita, biftek i litra žestice

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.02.2015.
u 10:52

Policijska uprava Zagrebačka izvijestila je o nekoliko razbojstava koji su se proteklih dana dogodili u Zagrebu. Gotovo pola milijuna kuna u nakitu nepoznati lopov odnio je iz zalagaone Antun Glasnović u Taborskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci između 19. i 23. veljače. Kradljivac je u zalagaonu ušao tako što je obio vrata. Za njim intenzivno traga zagrebačka policija.

Bez 100.000 kuna u nakitu, novcu i alatu ostao je S. T. (68) iz zagrebačke Dubrave. U njegovu kuću u Ulici Sloge nepoznati lopov provalio je kroz prozor između 20. i 23. veljače i ispremetao prostor u potrazi za vrijednim stvarima i novcem.

G. J. (43), zaposlenik Konzuma u Ulici Hrgović na zagrebačkoj Trešnjevci teško je ozlijeđen nakon što ga je napao nepoznati muškarac jučer oko 17.30 sati. G. J. je najprije potrčao za ženom koja je iz trgovine ukrala litru žestokog alkoholnog pića. Pokušao ju je zadržati, a potom ga je napao muškarac koji je očigledno bio u vezi s kradljivicom. Trgovac je sa slomljenim nosom završio u KB Sveti Duh. Policija je uhvatila sumnjivce koje dovode u vezu s ovim kaznenim djelom.

Nepoznati muškarac iz Kauflanda na Zagrebačkoj cesti na Črnomercu jučer oko 16 sati ukrao je biftek koji je sakrio pod jaknu. S njime je pokušao pobjeći iz trgovine, ali prilikom bijega zaustavio ga je zaštitar (57). Kradljivac je odgurnuo zaštitara i pobjegao, ali u međuvremenu mu je iz jakne i ispalo ukradeno meso.

>> Iz poslovnice pošte i DM-a razbojnici odnijeli 24.000 kn u Zagrebu

Komentara 1

MI
mickeyzg
13:57 24.02.2015.

Je l taj biftek bio u roku trajanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije