Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušteni psi

U azilu Dumovec rekordan broj štenaca, pružite im novi dom

pas štenac
Azil Dumovec
14.08.2012.
u 14:30

Otkad azil Dumovec radi, ne pamti se vrijeme kada je u skloništu bilo ovoliko napuštenih štenaca, ali i odraslih pasa.

U azilu Dumovec nalazi se 50-ak štenaca, najviše dosad.

Do azila su došli nakon što bi građani dojavili da su ostavljeni u parku, na autocesti, pred ulazom u dućan, ostavljeni u vrećicama, kartonskim kutijama... Oni su imali sreće, za razliku od mnogobrojnih napuštenih pasa koji su završili pod kotačima automobila ili uginuli od gladi i žeđi.

Otkad azil Dumovec radi, ne pamti se vrijeme kada je u skloništu bilo ovoliko napuštenih štenaca, ali i odraslih pasa.

"Svi psi iz azila Dumovec zaslužuju novi dom. Međutim, najgore je kad štene uđe u azil i u njemu dočeka starost. Jer, koliko god djelatnici činili da im život bude ugodniji, životinje u skloništu žive u kavezu i nemaju svoj dom. Molimo vas da pomognete ovim mališanima da što prije pronađu dom. Podijelite slike iz naše galerije www.azilzagreb.com. Deseci napuštenih štenaca čekaju u azilu. Nemojte da ostanu tužna statistika jer svakim danom šanse da nađu dom sve su manje", apeliraju iz azila Dumovec.

 

Komentara 12

DU
Deleted user
14:50 14.08.2012.

u mojoj sobi rekordanbroj komaraca.....molim sve dobre ljude da se jave da udome kojeg jer u suprotnom cu biti prisiljem eutanazirati ih

MI
mightymraz
14:51 14.08.2012.

Dok se ljudi medusobno nece prestati ubijati, krasti i lagati nece biti niti bolje buducnosti za ove malisane. Zalosno

Avatar berkovic
berkovic
17:14 14.08.2012.

dajte im kinezima oni znaju sta ce sa njima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije