Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministrica i čelnici HNd-a

Trosatni sastanak o problemima u novinarstvu

Zagreb: Novinari ispred Banskih dvora pročitali svih osam zahtjeva koje su uputili Vladi
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
13.03.2019.
u 18:54

Čak tri sata trajao je jučer sastanak predstavnika Hrvatskog novinarskog društva (HND) s ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek

Čak tri sata trajao je jučer sastanak predstavnika Hrvatskog novinarskog društva (HND) s ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek. Razgovaralo se o osam HND-ovih zahtjeva koji su ministrici i cijeloj Vladi uručeni tijekom nedavnog velikog novinarskog prosvjeda nazvanog “Oteli ste medije, novinarstvo ne damo!”

– Ministrica je pozvala HND da se konkretnim prijedlozima uključi u izradu Zakona o medijima i Zakona o elektroničkim medijima, a što se tiče HRT-ovih tužbi, ponovila je da su tužbe HRT-a protiv nakladnika i novinara nerazumne – kazao nam je čelnik HND-a Hrvoje Zovko.

>>Novinari ispred Banskih dvora pročitali svih osam zahtjeva koje su uputili Vladi

Ključne riječi

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije