Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA DVOJICA RADNIKA

Tragedija pogodila cijeli Sisak: Mladi radnici su često prenosili mramorne ploče, ali ovaj put nešto je pošlo po krivu

Sisak: Dvije osobe smrtno stradale u nesreći na radu
Foto: Edina Zuko/PIXSELL
1/7
21.10.2022.
u 13:36

Galdovo je gradska četvrt Siska na cesti prema Popovači.

U sisačkom Galdovu u nesreći na radu dvije su osobe smrtno stradale. Nesreća se dogodila prilikom istovara mramornih ploča s kamiona. Taj posao su radnici često radili, ali ovaj put je nešto pošlo po krivu. Čim su njih dvojica spustila jednu stranu kamiona ploče su krenule klizati i poklopile ih.  Za 38-godišnjaka i 22- godišnjaka nije bilo spasa. 

Nesreća se dogodila oko 8:55 u Pakleničkoj ulici u Sisku. U dvorištu je bio još jedan muškarac na viljuškaru koji je čekao da preuzme ploče i prebaci ih u skladište. Odmah je pokušao pomoći, ali bezuspješno

Nesreća se dogodila u skladištu klesarskog obrta, a radionica je udaljena nekoliko stotina metara dalje. S njima je danas trebao biti i treći radnik, koji zbog zdravstvenog problema nije došao raditi. 

U ovim trenucima i dalje traje očevid kojeg vodi  Županijsko državno odvjetništvo i koji bi trebao utvrditi okolnosti nesreće koja je pogodila cijeli Sisak

Riječ je o vrlo poštovanom vlasniku obrta kojeg su svi u kvartu voljeli, koji je otac dvoje djece i svi su potreseni tragičnom smrću. 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:44 21.10.2022.

Sad znamo.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:10 21.10.2022.

Zalosna prica. Al kako moze netko stradat kad istovari neke ploce. Kaj su pali za skele ili kaj se desilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije