Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZILO SLETJELO S CESTE

Tragedija kod Našica: U prometnoj nesreći poginulo četverogodišnje dijete

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
18.11.2022.
u 22:17

Prema prvim informacijama, oko 19 sati, iz dosad neutvrđenih razloga, između Podgorača i Budimaca, došlo je do slijetanja vozila, u kojem je, od zadobivenih ozljeda poginuo četverogodišnjak.

Četverogodišnje dijete poginulo je u prometnoj nesreći koja se u petak navečer dogodila na našičkom području, između Podgorača i Budimaca, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Prema prvim informacijama, oko 19 sati, iz dosad neutvrđenih razloga, između Podgorača i Budimaca, došlo je do slijetanja vozila, u kojem je, od zadobivenih ozljeda poginuo četverogodišnjak.

U tijeku je očevid kojim će se utvrditi okolnosti prometne nesreće, ističu u policiji.

Komentara 4

DU
Deleted user
06:26 19.11.2022.

Duga, ravna dionica. Na izlazu iz Budimaca postoji nekoliko većih neravnina, ali kad se prođe zavoj ima dugi pravac bez uboja gdje se vozi uglavnom između 100 i 130 km/h. Slijedi zavoj i ponovo ravna dionica preko mostića i ulazz u Podgorač. Ali to nije pravi ulaz, već kratko se prođe to prvo naselje i onda opet slijedi dionica otvorene ceste oko 1 km i tek onda ulazite u "pravo" naselje. Moguć je nalet divljači, ali ovdje dugo vremena nije bilo nesreća bez obzira na brzinu vožnje. Vjerujem da je vozač zaspao na tren i to je bilo fatalno. Ne piše gdje je točno izletio.....

MO
modovisisajteMaraschino
22:58 18.11.2022.

voziš dijete koje (najvjerojatnije) nije u propisanoj sjedalici i još k tome stišćeš papučicu gasa.... i ode nevini život. ma kad si sam u autu, vozi koliko god hoćeš ali kad voziš dijete barem pazi onda na brzinu

DO
doberdedec
07:32 19.11.2022.

Žalosno ali istinito, no zar je četverogodišnje dijete bilo samo u vozilu, ili se ne smije znati tko je vozio? Majka, otac,brat, sestra,ujak,ujna,susjed,susjeda, pod utjecajem alkohola,opojnih droga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije