Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlin

Stravična nesreća: Nije primijetio da je pregazio ženu, nastavio voziti dok ga prolaznici nisu zaustavili

U Njemačkoj auto naletio na karnevalsku povorku
Foto: Uwe Zucchi/DPA/PIXSELL
1/3
18.11.2022.
u 17:47

Hitne službe odmah su izašle na mjesto nesreće, no nisu uspjeli pomoći nesretnoj ženi koja je na mjestu preminula.

Jučer navečer u Berlinu se dogodila stravična prometna nesreća čije okolnosti još nisu razjašnjene, a život je izgubila jedna osoba.

U četvrtak 17. studenog 35-godišnji vozač terenca pregazio je pješakinju (55) na Marienfelder Chaussee u Berlinu. No vozač ženu nije primijetio te je navodno nastavio voziti više od pola kilometra prije nego je zaustavio vozilo, prenosi Fenix magazin.

Svjedoci tvrde da su vidjeli kako automobil izlazi s parkirališta i udara ženu, nakon čega vozač nije zakočio već je nastavio voziti. Navode da su prvo čuli krikove, no ubrzo je sve utihnulo, pišu njemački mediji. Prema riječima svjedoka, muškarac je zaustavio vozilo tek kada su mu prolaznici skrenuli pozornost na ženu pod kotačima.

“Muškarac je bio na Marienfelder Chaussee, te se uputio prema Lichtenrader Dammu oko 19.15 sati. Prije raskrižja okrenuo je auto i nastavio u smjeru Künheimer Wega. Kad je osjetio otpor ispod auta, stao je i pronašao ženu. Točne okolnosti nesreće, a prije svega kako je žena dospjela pod automobil trenutno su predmet istrage”, navela je policija u svom službenom priopćenju.

Hitne službe odmah su izašle na mjesto nesreće, no nisu uspjeli pomoći nesretnoj ženi koja je na mjestu preminula.

VIDEO: Potvrđena ptičja gripa na području Zagreba i Zagrebačke županije: Određene zone ograničenja

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
11:34 19.11.2022.

Možda je žena bila sitnije građe, pa zato nije primjetio. Šalu na stranu, ako ja osjetim jesam li pregazio štakora koji pretrčava cestu, nije mi jasno da netko ne primjeti je li pregazio ženu ili nije. Alko i narko test?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije