Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susjedi u šoku

Tragedija kod Čakovca: Otac (25) objesio dvogodišnje dijete pa sebe

tragedija,čakovec
Marko Jurinec/PIXSELL
31.12.2012.
u 20:34

Kako neslužbeno doznajemo, preminuli je prije oko tri tjedna preselio u Čakovec sa svojom suprugom, sinom koji je prije mjesec dana napunio 2 godine i 4-godišnjom kćerkom

Mrkla noć u gornjomeđimurskim šumama, stare napuštene kuće i štale razbacane po bregima, gdje se nekad živjelo, a danas još rijetko tko kroči, poprište su nezapamćenog i stravičnog događaja koji je u ponedjeljak navečer potresao Gornju Dubravu, općinu Gornji Mihaljevec, ali i cijelu Hrvatsku.

Kročivši uskim i strmim puteljkom koji vodi između napuštenih objekata obuzima vas jeza dok prilazite izduženoj betonskoj, vjerojatno farmici, ili velikom spremištu, koje je nekad davno bilo u funkciji. Na prozorima, s južne i zapadne strane, gore dva lampaša, kao podsjetnik na dva netom tragično ugašena mlada života. U tom je objektu M. Š. (25) u ponedjeljak poslijepodne, deset dana nakon svoga rođendana, objesio svoga 2-godišnjega sina. Potom je presudio sam sebi, na isti način.

Mrtva obješena tijela pronašao je jedan od još rijetkih susjeda na tom području. Na susjedova smo vrata zakucali oko 22 sata, no ukućani nisu bili nimalo raspoloženi za razgovor. Potpuno su potreseni, šokirani, a u tom trenutku od njih su odlazili i gosti s kojima su vjerojatno željeli proslaviti dolazak Nove godine. Doček koji nikad, na žalost, neće moći izbrisati iz svoga sjećanja. U tih nekoliko izmijenjenih rečenica s njima uspjeli smo doznati da su rodbina preminulima, kojima je taj brijeg također bio „djedovina“.

Kako neslužbeno doznajemo, preminuli je prije oko tri tjedna preselio u Čakovec sa svojom suprugom, sinom koji je prije mjesec dana napunio 2 godine i 4-godišnjom kćerkom. Razlog je bio, priča se, posao. No između njega i supruge, doznajemo, došlo je do nesuglasica, bračnih razmirica. Supruga je, navodno, otišla od mjesta gdje su živjeli u Čakovcu. Moguće da se to dogodilo i u ponedjeljak ili nedjelju, jer na svojoj Facebook stranici M.Š. je još ove subote objavio zajedničku fotografiju sa suprugom, postavivši je kao „sliku profila“.

M. Š. se potom, istraga će utvrditi zašto točno, odlučio na ovaj očajnički potez, vjerojatno joj time misleći poslati nekakvu poruku. Kako doznajemo, oca i sina netko je danas dovezao u Gornju Dubravu, naselje od stotinjak kuća „razbacanih“ po bregima. Što se točno dogodilo prije nesretnog događaja misterija je, no oko 16.20 sati, susjed ih je pronašao u tom gospodarskom objektu. Policija je prvo obavijestila suprugu, koja je u velikom šoku. Očevid je u večernjim satima obavila zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Varaždina. Bit će izvršena obdukcija tijela preminulih.

Komentara 10

EX
excell
09:46 01.01.2013.

treba pogledati istini u oči...dvoje mladih ušlo je u brak on sa 20 godina ,a ona 17 ..,ka dse muzika sa njihovog vjenčanja pokupila nije bilo sloge ...živjeli su kao podstanari trošeći novac od darova sa svadbe on nije htioio stalni radni odnos ,,,službe su sve znale o njihovim problemima ,,,briga socijalne radnike za neki mladi par koji netna sam kročiti kroz život kao i njihove roditelje ,,,bili su prepušteni sami sebi i rezultat svega je tragičan...to nije prvi slućaj u međimurju da otac presuđuje djetetu i sebi...počivali u miru i sućut svim ožalošćenima

Avatar anton.filic
anton.filic
11:46 01.01.2013.

Nema opravdanja za ubojstvo dvogodišnjeg djeteta. Po mome sudu, otac i sin zajedno su bili u smrti, ali sada su se razišli. Mali anđeo u raj a okrutni ubojica izravno u pakao.

Avatar -Piktor-
-Piktor-
19:42 01.01.2013.

Strasna tragedija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije