Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRILJ

Tragedija: U Cetini se utopila 13- godišnja djevojčica

Dom zdravlja i Hitna pomoć u Metkoviću
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.08.2023.
u 08:15

Pokušali su je reanimirati, ali bezuspješno

Trinaestogodišnja djevojčica utopila se u rijeci Cetini u srijedu navečer u blizini mosta u Trilju, doznaje se u splitskoj policiji.

Nesretni događaj zbio se oko 21.30 sati nakon čega su pozvane hitne službe. Ubrzo je tijelo djevojčice izvučeno na obalu gdje su je pokušali reanimirati. Nažalost, liječnici su mogli samo utvrditi smrt djevojčice.

Jerko Kurevija iz splitske policije rekao je da je po dosad utvrđenim činjenicama riječ o nesretnom slučaju. Neslužbeno, 13- godišnjakinja je iz mjesta Košute.

VEZANI ČLANCI

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:05 24.08.2023.

Počivala u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije