Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO SPASIOCA?

Strašna tragedija na Jadranu: Otac i dva sina utopili se na plaži u Albaniji

Albania - Adriatic Coast
Foto: Peter Endig/DPA
1/2
09.07.2023.
u 20:21

Do tragedije je došlo kada su ih uhvatile jake struje te su otac i stariji sin pokušali spasiti mlađeg sina, no valovi su bili prejaki

Otac i njegova dva maloljetna sina danas su se utopila u Jadranskom moru na plaži Vile-Boštovo kod albanskog grada Kavaja. Uhvatile su ih jake morske struje te su 50-godišnji otac i 15-godišnji sin pokušali spasiti mlađeg 13-godišnjeg sina, no valovi su bili prejaki. Prema riječima svjedoka, spasioca nije bilo na vidiku, a kupači se nisu usudili ući u more zbog velikih valova, javlja ABC.

Hitna pomoć, kako su rekli posjetitelji plaže, došla je s 40-ak minuta zakašnjenja. "Na plaži Vile-Boštovo, troje građana, članova iste obitelji, utopilo se kupajući se u moru. Istražna ekipa je na mjestu nesreće", priopćili su kratko iz policije. Prema pisanju albanskih medija, nedostatak spasioca po plažama ozbiljan je problem koji se nikako ne rješava.

VEZANI ČLANCI:

Kako piše ABC, obitelj je iz Tirane te je odlučila ovaj vikend provesti na plaži Vile-Bošotovo, no veselje se pretvorilo u tragediju. Tijela se trenutno nalaze u mrtvačnici u Kavaju te se očekuje da će biti prevezena u mrtvačnicu u Draču na daljnje vještačenje. Dan prije tragedije ABC je napravio istraživanje u Draču gdje su primjetili nedostatak osoblja, promatrača i obalne straže. 

VIDEO Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Komentara 14

PO
poluprovokator
21:42 09.07.2023.

Daleki i neznani al stegne duša na ovakvu vijest, posebno kada probam(o) vizualizirati. Da kamen pukne...

FR
franjo
22:09 09.07.2023.

Ne znam na kojim plažama u Hrvatskoj ima spasioca . Ja ih nigdje ne vidim.

LI
lietuva
22:21 09.07.2023.

A kako znate da je na albanskim plažama samo jedan spasilac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije