Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Karamarko: Tužit ću Manolića, svjedočit će operativci koji su me obrađivali!

Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
09.06.2015.
u 00:02

Svjedočit će da je Karamarko bio pod obradom tajne službe bivšeg režima i da je bio žrtva operativne akcije, a ne dio režima

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko tužit će Josipa Manolića, a bivši djelatnici Službe državne sigurnosti spremni su na sudu posvjedočiti da su Manolićeve optužbe na Karamarkov račun lažne.

Svjedočit će da je Karamarko bio pod obradom tajne službe bivšeg režima i da je bio žrtva operativne akcije, a ne dio režima, kako tvrdi Manolić, bivši visokorangirani dužnosnik Udbe, jedan od osnivača HDZ-a i Tuđmanov suradnik.

Pripadnici SDB-a otkrili su mu pojedinosti akcije

Potvrdio nam je to šef HDZ-a i rekao nam da je nakon Manolićeva intervjua Nacionalu, koji je dao prije sedam dana i u kojem je Karamarka optužio da je bio suradnik Udbe, ostvario kontakt s pripadnicima bivše službe koji su sudjelovali u njegovoj obradi.

Otkrili su mu sve pojedinosti akcije kojoj je kao mladić bio podvrgnut.

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte e-izdanje Večernjeg lista!

>>HDZ očito ne zna koga bi i kako lustrirao

Foto: VLm

Komentara 350

DR
drugPlenky
21:47 08.06.2015.

Manolića na sud ali ne za klevetu nego za zločine koje je počinio nakon rata

UI
Uvijek_iskreno
21:51 08.06.2015.

Manolicu vrijeme je da i ti odgovaras!

Avatar comparator
comparator
21:44 08.06.2015.

Mislio sam da bi trebalo oprostiti tim već ostarjelim udbašima njihove grijehe ali što dalje to su oni odvratniji i podmukliji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije