Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-OV NASILNIK

Tomašević je i ranije imao vulgarne ispade: 'Jugoslavenčino, dripac balavi'

Alojz Tomašević
Foto: Youtube Screenshot
1/2
04.10.2017.
u 15:09

Naime, krajem 2015. godine Tomašević se sukobio s jednim aktivistom Živog zida

Ne prestaju reakcije na HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića koji je pretukao suprugu i završio na policiji. No, osim ovog nasilničkog ispada, Tomašević je i ranije imao vulgarne ispade zbog kojih je već bio pod povećalom javnosti. 

Naime, krajem 2015. godine Tomašević se sukobio s jednim aktivistom Živog zida, a  snimka je postala aktualna nekoliko mjeseci kasnije kad se upravo Tomašević spominjao kao nasljednik Mije Crnoje, ministra branitelja s najkraćim stažom u Vladi.

U opisu snimke na YouTubeu stoji: "Ekipi iz HDZ-a nije svidjelo što su aktivisti prilikom dijeljenja letaka govorili: 'Dosta je lopova i 25 godina pljačke, glasajte za Živi zid, pa su došli provocirati bacajući naše letke na pod".

Na početku snimke vidi se kako župan Tomašević aktivistu dobacuje "Papane, Jugoslavenčino", "Ajde papane" te "Ajde dripac i balavac, hajde". 

- Jesam li ja vas došao provocirati, ili ste vi došli k nama bacajući naše letke - uzvratio je aktivist.

Nakon što su ga aktivisti upitali misli li s tom "kulturom" ući u Sabor, Tomašević je odgovorio protupitanjem: 'Jel vi mislite u Sabor? Vi mislite državu vodit? Na ovaj jugoslavenski način, ovako rade samo Jugoslaveni. Na taj način vi radite'.

 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
15:26 04.10.2017.

SDPva krkana tj Lalovca su podržali članovi SDPvi skupa sa medijima i civilnim "neovisnim "udrugama a danas imamo istu stvar samo sa drugim akterima .............i sve tako do 2150 godine !

ZA
zadar1
16:03 04.10.2017.

ovo nisu ispadi....ne mjesajte ono sto.je stvarno krivo naravia sa ovim !!!!

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
15:47 04.10.2017.

Ima na žalosti takvih u Hdz-u. u SDP-u takav slučaj ne bi ni primijetili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije