Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u njemačkoj

Tko je najveći kandidat za novog kancelara? Nakon Merkel, stiže 'Scholz mašina', smireni protestant

23.09.2021.
u 19:36

Neće mijenjati vanjsku politiku Merkel prema Rusiji i Balkanu i nije mu prihvatljiva “građanska” BiH

Komentara 8

NO
nogogaz
20:34 23.09.2021.

Jos Jedan "protestant" umisto katolika! Bog nam svima pomozi!

MP
miroslav.petkovic.7564
20:50 23.09.2021.

Americki predsjednik Biden, pozvao je Angelu Merkel da dode u Njujork...Angela kaze idem sa muzem u garten neman vremena st o znaci odjebakus..Ona voli vise sa Vladimirom otvorit flasu sampanjca proslavit otvaranje plinovoda Sjeverni tok.. Zna Angela sta radi slusamm ovdje na TV u Moskvi njemci kazu Rusija nam neophodna s njima pravimo posao i politiku. Ovin malin uzimaju samo radnu snagu..Neke zemlje pocele su kopat ugalj plina nema a kurcili se kao iz skrljaka ce od Amera nabavljat.Sad kopaju ugalj a njemci polako ce dobit povoljni plin..Da da tako je to domaci ameriksnci..Davno sam piso medutim vjerujete medijin sta pisu.

Avatar @promatrač
@promatrač
20:16 23.09.2021.

Kao što sam već pisao, slijedeća njemačka "crveno-zeleno-crvena" vlada (SPD, Zeleni i Lijevi-prijašnji komunisti) će biti predvodnik nove klima-diktature. To je već unaprijed sve određeno i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije