Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karim Khan

Tko je glavni tužitelj ICC-a? Nalogom za uhićenje Netanjahua naljutio je i one koji su podržali njegovo imenovanje

22.05.2024.
u 19:20

U ovom se trenutku ICC nalazi na prekretnici, a Khan pred izazovom karijere. U trenutku osnivanja ICC je bio dotad najambiciozniji pokušaja širenja međunarodnog prava poslije Drugoga svjetskog rata, no taj se sud, zbog objektivnih okolnosti i subjektivnih slabosti, uglavnom koncentrirao samo na Afriku

Komentara 13

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:18 22.05.2024.

Cionisti su problem u cijelom 20om stoljeću. Uspješno su koristili Britance i kasnije Amerikance za zaštitu dok oni provode svoje mučke političke ciljeve. Danas se o ubojstvima civila kroz desetljeća ne smije pričati. Jer komentiranje židovskih zlodjela i genocidnih poteza je antisemitizam.

Avatar Blokiran
Blokiran
20:15 22.05.2024.

Izrael provodi genocid(nitko ne dira u njihovo pravo da se brane ali neselektivno ubijanje civila je genocid). Odavno im je trebalo uvesti sankcije i izolaciju!

Avatar Prosenjak
Prosenjak
19:53 22.05.2024.

Branio je šestorku iz Herceg Bosne u Haagu kao odvjetnik Bruna Stojića i tad je tvrdio kako nije bilo nikakvog UZP-a Hrvatske i Herceg Bosne te da nije bilo nikakvog međunarodnog sukoba između Hrvatske i BiH. Tad je bio sto posto u pravu, a je li u pravu i danas to ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije