Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korak unazad

Thaçi: Nikolić i Dačić na Kosovu simboliziraju nasilje

\'Kosovo\'s Prime Minister Hashim Thaci speaks during an interview with Reuters in Istanbul May 21, 2010. Thaci  welcomed NATO plans to reduce troop levels by two-thirds this year as a sign of confide
Reuters/Pixsell
04.07.2012.
u 12:28

Nikolić i Dačić bili su u vladi 90-ih kada je Srbija počinila genocid na Kosovu. Zato oni za ljude na Kosovu simboliziraju nasilje – rekao je Thaçi

Kosovski premijer Hashim Thaçi izjavio je za bečki dnevnik Presse da je dolazak Tomislava Nikolića i Ivice Dačića na vlast u Srbiji nazadovanje, prenosi agencija Beta.

– To je korak unazad, njihova imena do sada su se povezivala s negativnim stvarima. Nikolić i Dačić bili su u vladi 90-ih kada je Srbija počinila genocid na Kosovu. Zato oni za ljude na Kosovu simboliziraju nasilje – rekao je Thaçi dodajući da se obojica "moraju pokazati kako se zalažu za europske standarde", ali je ipak najavio da je spreman razgovarati sa srbijanskim predsjednikom ili premijerom.

– Našu budućnost mora obilježiti zajednički rad i u tom smislu susret je moguć, bilo s premijerom bilo s predsjednikom. Ali, to mora biti susret predstavnika dviju suverenih zemljama – precizirao je Thaçi.

Komentara 15

OB
-obrisani-
13:46 04.07.2012.

04.07.2012. u 13:16h crniorao je napisao/la: Rjesenje jeste u tome da njih svakih desetak godina treba bombardovati da bi se osigurala stabilnost na Balkanu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Znači ovo otvoreno pozivanje na ubijanje i nasilje ti je normalan komentar a istina daa je ovaj na slici osumnjičen za najgori kriminal svetskih razmera zbog trgovine ljudskim organima je po tebi za brisanje, još malo pa će da završi na sudu svidelo se to tebi ili ne pa da vidimo onda kako ćeš da brišeš.

OB
-obrisani-
13:49 04.07.2012.

04.07.2012. u 13:46h tomadiploma je napisao/la: 04.07.2012. u 13:16h crniorao je napisao/la: Rjesenje jeste u tome da njih svakih desetak godina treba bombardovati da bi se osigurala stabilnost na Balkanu. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Kao i vama Srebrenica da bi se osigurao opstanak cele Evrope !

ZE
zeljkonl1
13:06 04.07.2012.

Hehehe,Taci,susret dve suverene drzave,koje?Valjda bi zeleo i muzicku zelju?I po mogucstvu da Srbija prizna da Kosovo zivi od mafijasa,koji uostalom i upravljaju Kosovom.Ali to tvrde Nemci,mozda to i nije tacno?Ali da je Kosovo suvereno to je domen snova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije