Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOGAO IM ZADRANIN

Taksist prevario Britance za 700 kuna i umjesto Vodica ih odveo u Zadar

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
27.09.2021.
u 09:38

Ono što turisti nisu znali je da se hotel uopće ne nalazi u Zadru, već u Vodicama

Nekoliko britanskih turista nasamario ove je nedjelje zadarski taksist koji im je za kratku vožnju naplatio čak 700 kuna. 

Kako doznaje 057info, turisti su na šetnici upitali jednog Zadranina gdje se nalazi hotel Punta jer nisu imali interneta, a taksist koji ih je prevozio od Zračne luke im je kazao kako se moraju zaputiti prema Donatu. Ono što turisti nisu znali je da se hotel uopće ne nalazi u Zadru, već u Vodicama, a taksist je za vožnju od Zračne luke do Zadra zaradio 700 kuna. 

Zadranin kojeg su sreli na šetnici uspio je dogovoriti njihov prijevoz do Vodica sa svojim prijateljem, kojem su turisti naposlijetku ponudili 500 kuna, no on ih je odbio uzeti

Ključne riječi

Komentara 3

JM
Jmjm
09:55 27.09.2021.

Takvome ako je istina treba oduzeti dozvolu za rad i zabraniti mu dalje taksiranje bez odgode.Drugi ce si razmisliti o prevari

Avatar horuk
horuk
10:45 27.09.2021.

Vise mi zvuci na nesporazum. Iako postoje taksisti varalice a postoje i turisti koji glume engleze ili ne znaju sto hoce "pa ih svako prevario skim god su imali posla". U svakom slucaju vrlo vazna novost da se objavljiva nadnacionalno u VL.

JA
Jadranko
11:49 27.09.2021.

U Zadru je ljepše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije