Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ga napali

Svojim činom razbjesnio javnost: 'Zašto je moj pas više kul'

Fotografijom tetoviranog psa razbjesnio javnost
Foto: Instragram
07.03.2014.
u 13:37

Uz fotografiju tetoviranog psa bio je je i komentar "Jedan od mnogih razloga zašto je moj pas više kul od tvog".

Tattoo majstor iz Brooklyna, poznat pod nadimkom Mistah Metro, razbjesnio je javnost fotografijom svog upravo tetoviranog psa koju je objavio na Instagramu. Psu je tetovirano crveno srce sa strelicom, a unutar njega pišu dva imena – Alex i Mel.

Uz fotografiju je stajao i komentar "Jedan od mnogih razloga zašto je moj pas više kul od tvog". Fotografija se pojavila i u medijima, nakon čega se proširio val bijesa među ljubiteljima životinja. Zbog svega toga Metro je uklonio fotografiju s Instagrama, piše The Blaze.

Njegov šef Chris Torres iz tattoo shopa Red Legged Devil rekao je da pas nije tetoviran kod njih i da on nema ništa s tim. – Cijenio bih kada bi me svi ostavili na miru – izjavio je i dodao kako će Mistah Metro i dalje raditi za njega. – I pedofili i dalje dobivaju ponude za posao. Ne znam zašto se svi ponašaju kao da je silovao 12-godišnjakinju – rekao je Torres.

>> 'Mislio sam da sam se probudio pokraj golog, dlakavog čovjeka u krevetu'

Ključne riječi

Komentara 9

CR
crnaguja85
14:12 07.03.2014.

To što je ovaj retard napravio je mučenje životinja Njemu bi trebalo tetovirat jedan veliki pimpek na čelu,pa neka i on bude "cool".

PA
pancake
13:42 07.03.2014.

bolesnik

Avatar žič
žič
13:41 07.03.2014.

ne bum iznenađen ak se i kod nas uskoro ne nađe neka budala koja bu istetovirala svog psa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije