Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ ŠKARO

Svjedočila žena koja je Škaru prijavila za silovanje, bit će pušten idući tjedan?

Damir Škaro
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
17.10.2019.
u 16:11

Škaro je u istražnom zatvoru od konca kolovoza, a tamo je završio nakon što ga je bivša djelatnica prijavila zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja.

Žena koja je Damira Škaru, bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a i osvajača olimpijske medalje, prijavila zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja, ispitana je putem videolinka na Županijskom sudu u Velikoj Gorici.

Tijekom istrage protiv Škare predloženo je ispitivanje četvero svjedoka, a kako mu je istražni zatvor određen zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, bit će pušten na slobodu kada svi oni budu ispitani. Prema nekim neslužbenim najavama to bi se moglo dogoditi do konca idućeg tjedna. U početku mu je istražni zatvor bio određen i zbog opasnosti od ponavljanja  djela, no ta osnova za određivanje istražnog zatvora mu je ukinuta nakon što je dao ostavku na mjesto čelnog čovjeka AK Siget.

Škaro je u istražnom zatvoru od konca kolovoza, a tamo je završio nakon što ga je bivša djelatnica prijavila zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja. Ona je o tome progovorila i javno za emisiju Provjereno, zbog čega ju je Škarin odvjetnik kazneno prijavio zbog odavanja tajne.  Kazneno je prijavio i novinara i urednicu Provjerenog zbog poticanja na odavanje tajne.

VIDEO Nastavlja se suđenje Smiljani Srnec

Ključne riječi

Komentara 14

GR
gragakarlovac
16:18 17.10.2019.

Nebi se čudio. U Hrvatskoj vlada talibanski um, žena mora sakriti tijelo jer muškarac nije kriv ako se ne može kontrolirati.

ZB
Zoki-Bijela
19:41 17.10.2019.

Kak niste iskopali da su on I onaj Muslimovic ,I njega proganjaju za slicnu stvar, ozenili dvije sestre.. Ista ekipa

Avatar Observer
Observer
17:04 17.10.2019.

Tko je tko na fotki ? Majice su im iste , hrvatska policija nema ni za pristojne policijske odore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije