Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ ŠKARO
Povratak na članak

Svjedočila žena koja je Škaru prijavila za silovanje, bit će pušten idući tjedan?

Škaro je u istražnom zatvoru od konca kolovoza, a tamo je završio nakon što ga je bivša djelatnica prijavila zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja.

Komentari 14

GR
gragakarlovac
16:18 17.10.2019.

Nebi se čudio. U Hrvatskoj vlada talibanski um, žena mora sakriti tijelo jer muškarac nije kriv ako se ne može kontrolirati.

VL
ZB
Zoki-Bijela
19:41 17.10.2019.

Kak niste iskopali da su on I onaj Muslimovic ,I njega proganjaju za slicnu stvar, ozenili dvije sestre.. Ista ekipa

VL
Avatar Observer
Observer
17:04 17.10.2019.

Tko je tko na fotki ? Majice su im iste , hrvatska policija nema ni za pristojne policijske odore.

VL
IB
iva.begovic
08:04 18.10.2019.

Za žensko dijete roditelj se pribojava da ne bude žrtva nasilja, a za sina da ga nečija kći ne ocrni za nešto što nije učinio. Zato su važni zaštita žrtava i učinkovito pravosuđe, a mediji i ulica tek ako sustav zakaže. Žrtva treba prijaviti nasilnika bez odgađanja i na pravom mjestu tj. iskazom u policiji. Slučaj je trebao ići u medije tek ako je sustav zakazao. Žrtva prikrivenog identiteta govori o silovanju na TV-u, a propustila je prijaviti slučaj policiji. !!!! Pa što je slijedeće? Da se za kaznena djela optužuje na facebooku i twitteru i osobe pod maskom s lažnim profilima daju iskaze na instagramu.??? Naše je pravosuđe jako, jako loše ali ovakve alternative pogrešan su put.

VL
RP
rpzagreb
16:49 17.10.2019.

Vjerodostajan i ugledan hdzejovac.......vjerojatno će ga osloboditi po stranačkoj pripadnosti. Sve ostalo će otići u zaborav osim uništenog života jedne žene. Dno dna.

VL
Avatar Vorenus
Vorenus
17:29 17.10.2019.

Vezat ce kikja lancima ako ga puste ..nece se vise ni gaca smjet bacat na zene..koja pokora nek mu je svevshnji u pomoci

VL
BB
Bruno_Bear1
16:40 17.10.2019.

Znamo da je bilo žena koje su se naturale Škari, a najopakija žena je odbačena žena

VL
ST
Starotopoljanin
16:34 17.10.2019.

Koji je ovo odvijetnik da ide tuziti zbog odaje tajne. Provjerenom, koja tajna, idiot siluje i. Apaytuje zenu, i po njegovom ona semije nikome reci. Treba ona i tog nadrodvjetnika tuziti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.