Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak u školu

Sve što vam treba za povratak u školske klupe

Foto: Canva
1/17
25.08.2021.
u 08:00

Kako uvelike možete utjecati na njegove rezultate u školskoj godini

Izazovna godina svima je zadala nove zadatke. U novim uvjetima možda i ponajviše izazova za prilagodbu imali su naši školarci. Online nastava, rad od kuće, promjena rutine, manji kontakt s prijateljima – sve to može uvelike utjecati na radne navike, sposobnost i motivaciju naših školaraca. Zato je važno da iduću školsku godinu dočekate spremni. Istraživanja pokazuju da u pripremi zapravo leži čak 80 posto školskog uspjeha djece. Prema tome, ako se radujete novom početku – dočekajte ga spremni, jer prepustiti sve slučaju nije uvijek dobar izbor.

Postoji mogućnost povratka nastave uživo, što je, prema istraživanjima i anketama mnogo produktivniji pristup za školarce, no bilo da se nastava odvije uživo ili online, postoje neki uvjeti koje svakako možete zadovoljiti kako bi vaš školarac bio uspješniji i motiviraniji za novi početak.

Foto: Canva

Nije svejedno kakav pribor ste kupili

Bilježnica kao bilježnica, olovka kao olovka – sve je to isto. Ovako zvuči jedan od najvećih stereotipa kada je riječ o pripremi za školsku godinu. Ove godine pokušajte, umjesto nasumične kupnje školskog materijala po vlastitom nahođenju, od toga napraviti pravu malu avanturu – naravno, ovisno o uzrastu vašeg školarca.

Najprije sami istražite ponudu opreme i vidite što mislite da bi odgovaralo vašem djetetu. Nakon toga, pomno isplanirajte vrijeme u kojem ćete zajedno obići sve te ponude. Sugerirajte svom djetetu što ste i zašto odabrali, ali njemu dopustite da odlučuje i bira detalje. Moguće da vam to izgleda kao nešto sasvim nevažno, ali upravo malim, konstantnim izborima budite osjećaj samostalnosti i odgovornosti u vašem djetetu.

Foto: Arena Hospitality Group

Za kvalitetnu opremu u koju se možete pouzdati, počevši od ruksaka, preko pernica do bilježnica, posjećujte već provjerene trgovine. Tako primjerice možete prošetati do Narodnih novina, koje već godinama brinu da se na njihovim policama nalaze najkvalitetniji proizvođači, te da svi učenici imaju modernu, te u isto vrijeme i kvalitetnu školsku opremu. U bogatom asortimanu Narodnih novina nalaze se vrhunske anatomske školske torbe Herlitz po cijeni već od 296 kuna, moderni ruksaci Bodypack te velik izbor kvalitetnog školskog pribora poznatih svjetskih brendova kao što su Herlitz, Bodypack, Kores,  Maped, Schneider, Jolly, Wedo,  Foldermate, Marvy Uchida,  Henzo, Edigs, Rebell i  Oxford.

Foto: Arena Hospitality Group

Do 18. rujna možete iskoristiti akciju od 30 posto popusta na više od 200 artikala školskog pribora u Narodnim novinama. Osim toga, svakom kupnjom iznad 100 kuna u njihovim poslovnicama ili online putem, možete sudjelovati i u nagradnoj igri putem koje vaš školarac može osvojiti raznovrsne nagrade: Nintendo switch konzola, električni romobil MS energy, tablet Lenovo te poklon bonovi Narodnih novina.

U odabranim prodavaonicama Narodnih novina možete dobiti strojno omatanje Colibri koje će zaštiti knjige i udžbenike od oštećenja i pružiti im dugotrajnu zaštitu. Adrese prodavaonica koje nude CoLibri strojno omatanje knjiga pogledajte ovdje.

Odaberite svom školarcu modernu i kvalitetnu opremu iz asortimana Narodnih novina, a usput, uz malo sreće – pokupite i vrijedne nagrade.

Foto: Arena Hospitality Group

 

NAJVAŽNIJE STAVKE ZA KVALITETAN POČETAK ŠKOLSKE GODINE:

1. Kupite kvalitetnu i provjerenu opremu vašem školarcu

2. Par tjedana prije nastave počnite pripremati školarca na promjenu koja slijedi

Početak školske godine uz kvalitetnu pripremu ne samo da nije težak, već može biti i izuzetno zabavan!

Sadržaj nastao u suradnji s Narodnim novinama.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije