Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sklonište utinja

Svaki novi dan mogao bi biti i posljednji dan njihova života

Utinja
Foto: Privatni album
1/9
04.11.2016.
u 14:29

U skloništu su već dulje od 60 dana, informacije o njihovom udomljavanju možete dobiti od voditelja skloništa na 098/18-96-999

Nije prošlo ni mjesec dana otkad je u zajedničkoj akciji skloništa u Utinji i volontera spašeno gotovo 30 pasa koji su već dugo bili u skloništu.

Svakog dana stižu novi napušteni psi, mjesta je sve manje i onima kojima je već odavno “istekao rok”, u skloništu su dulje od 60 dana, jako gori pod šapicama. Svi su još živi i zahvaljujući donacijama sredstava za njihovu prehranu. No, vrlo brzo za njih više neće biti mjesta. Ne udome li se ili ne pronađu makar privremeni smještaj, ubit će ih. Sve informacije o psima možete dobiti od voditelja skloništa na 098/18-96-999, ili u sloništu, radnim danom i subotom od 11 do 13 sati, a nedjeljom od 9 do 11 sati. Ako nemate prijevoz, psa vam mogu dovesti i u Karlovac, u Veterinarsku ambulantu Dubovac. Kako bi psi mogli ostati i nakon 60. dana, možete pomoći u njihovoj prehrani uplatom donacije na račun skloništa, IBAN HR5824020061100728406, uz naznaku da je za hranu pasa preko roka. Na taj način jedu stalno istu hranu, što sprječava probavne tegobe koje nastaju kad im se hrana miješa.

Ovo su psi kojima je ostalo još jako malo vremena, pitanje je dana kad ih više neće biti:

Foto: Robert Demo

Dvije ženkice, imaju oko godinu dana. Siva je u grebenu visoka oko 35 centimetara, a crna oko 30 centimetara. Imaju između 10 i 15 kilograma.

Foto: Robert Demo

Ženkica koja ima tek sedam, osam mjeseci, teška je oko 15 kilograma, a visoka 40 centimetara.

Foto: Robert Demo

Mladi mužjak, ima samo osam mjeseci. Visok je 50 centimetara, a težak oko 15 kilograma.

Foto: Robert Demo

Jednogodišnja ženka, nalazi se u šetalištu 2. Visoka je oko 50 centimetara, a teška 15-ak kilograma.

Foto: Željko Lukunić/Pixsell

U šetalištu četiri zajedno su dvogodišnja ženka (lijevo) i četverogodišnji mužjak. Ženka je visoka oko 60 centimetara i teška oko 30 kilograma. Mužjak je visok 50 centimetara i ima oko 30 kilograma.

Foto: Robert Demo

U šetalištu četiri je i jednogodišnji mužjak, visok oko 60 centimetara i težak do 40 kilograma.

Foto: Robert Demo

Nalazi se u šetalištu 4, ženkica visoka oko 60 centimetara i teška do 30 kilograma.

Foto: Robert Demo


Ženka iz šetališta 4, visoka oko 50 centimetara i teška između 20 i 25 kilograma.

Foto: Robert Demo

Jednogodišnji mužjak iz šetališta 4, visok je oko 60 centimetara i težak do 30 kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije