Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIBNJAK

Sudarila se tri automobila u Zagrebu, poginula jedna osoba

Foto: Screenshot/Google Maps
05.04.2018.
u 23:39

Zbog nesreće je obustavljen promet od Langovog trga do Ulice Nike Grškovića.

U prometnoj nesreći koja se dogodila kod adrese Ribnjak 44 u Zagrebu smrtno je stradala jedna osoba.

Policija javlja kako je došlo do sudara tri automobila te je zbog toga obustavljen promet od Langovog trga do Ulice Nike Grškovića.

Komentara 9

VI
Vito
07:30 06.04.2018.

Barem će biti neko vrijeme sigurnije voziti pored Ribnjaka - tri kretena usništila svoja vozila. __ Kako se to može "preseliti" na motoriste??? __ Što se mora napraviti da budale na dva kotača ne "turiraju" po "zelenim valovima", Zvonimirovoj, Ribnjaku, Medveščaku, Ilici??? __ Namjerno nisam pitao za "novi Zagreb", jer tamo bi morali postaviti kamerasa laserskim osjetnicima i strojnicama pa kad osjetnici osjete visoki zvuk motora kojima kreteni bespotrebno"turiraju" automatski ispale metak u čelo - drugo ništa nije korisno niti učinkovito.

BL
bljak007
06:21 06.04.2018.

Bila noć pa se izvjestitelju spavalo.

VI
Vito
07:35 06.04.2018.

Na prometnicama bi morali uspornici biti postavljeni pod kutom od 45° __ To bi jedino moglo usporiti kretene kojima se žuri pa namjerno ugrožavaju druge. __ Bolji bi bili osjetnici kjima bi određivali tko prebrzo vozi pa bi iz ceste izbacivali šiljke i tako zaustavljali prebrze vozače. __ Time bi se u kratkom vremenu smanjila količina idiota na cestama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije