Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Na A1 se sudarila dva automobila, 4 osobe ozlijeđene

gužva a1
ilustracija
01.04.2018.
u 18:55

HAK javlja da se vozi otežano te da se promet preusmjerava na naplatu Demerje.

Teška prometna nesreća dogodila se oko 18.10 sati na autocesti A1, kod naplate Demerje u smjeru Zagreba, gdje su se sudarila dva osobna automobila, a četiri osobe su ozlijeđene. HAK javlja da se vozi otežano te da se promet preusmjerava na naplatu Demerje. 

HAK također javlja da se na dionici autoceste A1 između čvorova Zadar 1 i Zadar 2, u smjeru Splita, dogodila lakša prometna nesreća gdje je vozilo završilo izvan kolnika.

Oprezno treba voziti po mjestimice mokrim te vlažnim i skliskim kolnicima. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale (DC8). Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, poručuju iz HAK-a.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Marko222
19:19 01.04.2018.

Upravo smo bili tamo izvlacili ljude iz auta. Nesrecu je skrivio mlad decko u automobilu Rijeckih registracija u kojem je bio sa drugom zenskom osobu. Vozio je barem 200+ km/h i udario u straznji kraj automobila u kojem su bili muska i zenska osoba u 50im godinama. Oboje su disali kad smo ih izvukli, ali u nesvjesti. Cijeli straznji kraj auta je razbijen, a krvi na sve strane. Decko koji je skrivio nesrecu je bio u vidnom soku i tresao se. Hitna je dosla nakon 5 min. Ne znam sto se dalje dogadalo jer nas je policija sve potjerala s mjesta nesrece.

RU
Rubikon007
20:04 01.04.2018.

Teško je reći da je mladic skrivio nesreću budući da se zabio u auto koje je stajalo na voznoj traci (umijesto zaustavnoj) čitajući signalizaciju, kao da nije bila 3km prije razdvajanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije