Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u skloništu

Subota donosi igru, nježnosti i veselje, ali njima treba dom

Psi iz skloništa
Foto: Privatni album
1/5
14.12.2016.
u 12:54

Udomitelje čekaju u Skloništu za životinje Sisak, više informacija dobit ćete ako nazovete sklonište na broj 044/527-717

Ne znaju Bolt, As, Tin, Geronimo i Had da se taj dan zove subota, ali znaju da je to njihov dan i čekaju ga s nestrpljenjem.

Osluškuju korake, proviruju glavice iz boksa, guraju šapice i traže dodir. Počinje veselje, vrata bokseva otvaraju se, igraju se, trče. Nježne ruke volontera maze ih, grle.Nije lako, najteže je nakon svega otići i ostaviti ih, kažu volonteri, često na odlasku skrivaju i suze. Ali te subote su sve što ovi psi imaju, daju im nadu da će i oni zauvijek napustiti sklonište i otići u svoj novi dom iz kojeg ih više nikada neće izbaciti.

Pronađeni na ulici, napušteni, Bolt, As, Tin, Geronimo i Had završili su u Skloništu za životinje Sisak. Neki već predugo čekaju svog čovjeka. Informacije o udomljavanju možete dobiti u skloništu, 044/527-717, a možete nazvati i volontere na 098/457-417 ili 099/21-21-749.

Foto: Robert Demo

Bolt ima oko dvije godine, velika je maza i slaže se sa svim psima. Visine je do koljena, cijepljen je i čipiran.

Foto: Robert Demo

As ima oko godinu dana, jako se voli igrati i trčati, slaže se sa svim psima. Cijepljen je i čipiran.

Foto: Robert Demo

Tin je pronađen s lancem koji mu se urezao u vrat. Rana je zarasla i on pomalo zaboravlja na sve što mu se dogodilo. Prema procjenama ima oko dvije godine, cijepljen je i čipiran.

Foto: Robert Demo

Geronimo ima oko godinu dana, obožava trčati za lopticama, a voli se i maziti. Cijepljen je i čipiran.

Foto: Robert Demo

Had ima oko četiri godine. Uz to što je umiljat, ovaj haski je i vrlo poslušan. Cijepljen je i čipiran.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije