Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Strašna je frustracija 'knindže' Borjana, a sramotna aluzija Hrvata na Oluju

29.11.2022. u 11:37

Cilj Oluje nije bio "Borjan na traktoru", ili kako bi se danas, bez obzira na to što je očito odgajan u velikosrpskom duhu, s njegovim dječačkim iskustvom izrugivali na način kako su to učinili hrvatski navijači u Katru

Komentara 53

TR
Tridvajeda
12:05 29.11.2022.

Zašto službena hrvatska diplomacija, ponajprije MVEP, uopće dozvoljavaju medijima pisati o tobožnjem etničkom čišćenju u Oluji? Radi se o vrijeđanju ugleda i časti čitave RH. Uzalud nas sportaši promoviraju, ako će politika dozvoliti pljuvanje RH od svakakvih bez ikakve reakcije! RH mora kao država uzgojiti kičmu i Borjana proglasiti za promotora četništva te mu zabraniti ulaz u RH i opomenuti ga da će biti presuđen za poticanje terorizma ukoliko nastavi.

UD
Udbaš
12:09 29.11.2022.

Nema ništa sramotnog u tome da se zagovaratelja velikosrpstva podsjeti kako zlodjela završavaju. Potpuno ispravna, odmjerena i pogođena reakcija na č....kovanje kanadskog golmana. Ne tražite od ljudi da se ispričavaju sto su uzvratili nasilniku...

DU
Deleted user
12:08 29.11.2022.

za ovo je sam kriv. izaziva nas svojom Krajinom,i onda cvili da ga vrijedjamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije